Tur Minibüsü ile Otomobil Çarpıştı: 1 Ölü - Son Dakika
Yerel

Tur Minibüsü ile Otomobil Çarpıştı: 1 Ölü

Tur Minibüsü ile Otomobil Çarpıştı: 1 Ölü

Muğla-Fethiye karayolu Ataköy mevkisinde meydana gelen kazada bir kişi öldü, 8 İskoç turist yaralandı.

10.07.2016 00:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla- Fethiye karayolu Ataköy mevkisinde meydana gelen kazada bir kişi öldü, 8 İskoç turist yaralandı. Kaza, otomobil sürücüsünün karayolunda ters istikamette seyretmesi sonucu meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre gece saat 23.30 sıralarında Fethiye istikametinden Marmaris'e seyir halinde olan ve içinde İskoç turistleri taşıyan Işık Öztürk yönetimindeki 48 N 0036 plakalı tur minibüsü Ataköy mevkisine geldiğinde ters yönden seyir halinde olan Tahsin Önder (52) yönetimindeki 48 K 4468 plakalı otomobil ile burun buruna çarpıştı. Kazada, araç sürücüsü Tahsin Önder araç içinde sıkışarak öldü. Minibüs şoförü Işık Öztürk ve minibüste yolcu olarak bulunan 8 İskoç turist yaralandı. Kazada yaralanan 8 İskoç turistten ikisi Marmaris Devlet Hastanesinde, 6'sı da Muğla Sıtkı Koçman Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı. Yaralı turistlerin durumlarının ciddi olmadığı ve ayakta tedavi gördükleri öğrenildi.

Kazaya neden olan ve hayatını kaybeden otomobil sürücüsü Tahsin Önder, kaza sonrası sıkıştığı araç içinden Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı AKS ekipleri tarafından kaza kırım makinesi ile çıkarılabildi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tur Minibüsü ile Otomobil Çarpıştı: 1 Ölü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement