Tur Şirketleri Arasındaki Müşteri Kavgasında Bir Kişinin Ölmesi - Son Dakika
Yerel

Tur Şirketleri Arasındaki Müşteri Kavgasında Bir Kişinin Ölmesi

Tur Şirketleri Arasındaki Müşteri Kavgasında Bir Kişinin Ölmesi

Marmaris'te tur acentecileri arasında müşteri kapma yüzüden çıkan kavgada bir kişinin başından vurularak öldürülmesiyle ilgili tutuklanan sanığa olay yerinde keşif yaptırıldı.

12.08.2014 14:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Marmaris'te geçen yıl iki tur şirketinin müşteri kapma kavgasında bir kişinin öldürülmesiyle ilgili tutuklu sanığa olay yerinde keşif yaptırıldı.

Muğla Ağır Ceza Mahkemesi'nde "Adam öldürmek" suçundan yargılanan Mahmut D. (35), mahkemenin verdiği olay yerinde keşif yaptırılması kararı doğrultusunda Armutalan Mahallesi Şehit Ahmet Benler Caddesi'ne getirildi.

Polis ekiplerinin yoğun güvenlik önlemleri aldığı keşif sırasında cadde yaklaşık bir saat trafiğe kapalı kaldı. Olayın nasıl meydana geldiğini anlatan sanık, ifadesi doğrultusunda tutanak hazırlanmasının ardından yeniden cezaevine götürüldü.

- Olay

Geçen yıl ağustos ayında tur acentesi sahibi Mahmut D. ve kardeşleri H.D. ile E.D, başka bir acente işletmecisi Osman Bozoğlu (36) ile müşteri kapma yüzünden tartışmış, tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine, sıkılan kurşunlardan birisi başına isabet eden Bozoğlu, ağır yaralanmıştı. Bozoğlu, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti. Yakalanan kardeşler ise tutuklanmıştı. - Muğla

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tur Şirketleri Arasındaki Müşteri Kavgasında Bir Kişinin Ölmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement