Turan Memur-Sen'i Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Turan Memur-Sen'i Ziyaret Etti

Turan Memur-Sen\'i Ziyaret Etti

AK Parti Grup Başkan vekili Çanakkale Milletvekili Av. Bülent Turan, il Başkanı Yeşim Karadağ ile birlikte Memur-Sen’i ziyaret etti.

23.08.2016 15:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Grup Başkan vekili Çanakkale Milletvekili Av. Bülent Turan, il Başkanı Yeşim Karadağ ile birlikte Memur-Sen'i ziyaret etti.

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Çanakkale'de gerçekleştirdiği temaslar doğrultusunda Memur-Sen Çanakkale temsilciliğini ziyaret etti. Memur-Sen'in, 15 Temmuz'dan bu yana sergilediği tavrı takdir ettiklerini dile getiren Turan, "Sendikalarımız, ilk günden itibaren meydanlara çağrı yaptılar ve demokrasinin yanında durdular. Daha evvel 28 Şubat'ta darbecilerin yanında durmuş sendikalara büyük bir ders vererek milli iradeden yana tutum sergilediler" dedi. FETÖ'nün devlete sızmasının yanında sivil toplum alanını da boş bırakmadığını söyleyen Turan, "FETÖ, milli iradeden yana saf tutan sendikalara da sızmaya çalıştılar. Burayı kendi çıkarları için kullanmaya başladılar. Ancak vatanperver sendikalarımız buna izin vermedi. Ancak ondan sonradır ki kendi sendikalarını kurdular" dedi.

FETÖ elebaşı Gülen'in iadesiyle ilgili açıklamalarda bulunan Turan, "Nasıl ki Fransa'da bir IŞİD lideri kendisine tahsis edilen büyük bir çiftlikte hayatını sürdüremeyecekse, aynı şekilde ABD'de de bir terör örgütü lideri böyle bir korunaklı bir yerde yaşayamaz. Terörizmle savaştığını iddia edenler, terör örgütü liderlerine bu şekilde sahip çıkamazlar. Terörün iyisi, kötüsü yoktur. Yüzlerce insanımızı bombalayarak şehit eden bir terör örgütü liderine sahip çıkmayı Türkiye kamuoyuna nasıl anlatacaklar" dedi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Turan Memur-Sen'i Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement