Türel, Antalya'yı Yurt Dışında Tanıtmaya Devam Ediyor - Son Dakika
Kültür Sanat

Türel, Antalya'yı Yurt Dışında Tanıtmaya Devam Ediyor

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in, Norveç ziyareti ülkenin en yüksek tirajlı gazetesinde yer buldu.

23.06.2016 17:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in, Norveç ziyareti ülkenin en yüksek tirajlı gazetesinde yer buldu.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Antalya'yı anlatmak için tanıtım maratonuna çıkan Türel'in Avrupa temasları, farklı ülkelerin gazetelerinde yer bulmaya devam ediyor.

Geçen hafta Norveç'te görüşmelerde bulunan Türel'in temaslarını, ülkenin en büyük günlük gazetesi olan Aftenposten sayfalarına taşıdı.

Türkiye turizmi üzerine değerlendirmelerde bulunulan haberde, Türel'in Antalya ile ilgili görüşleri geniş yer buldu. Norveçlileri Antalya'ya davet eden Türel, "Antalya çok güvenli bir şehir. Üstelik seyahatinizi şimdi çok daha makul fiyata almanız mümkün." ifadesini kullandı.

Türel, "Antalya güvenli mi?" sorusunu şöyle yanıtladı:

"Şehre girmenin yalnızca 3 yolu vardır ve bunlar güvence altına alınmıştır. Otellerde yüksek güvenlik önlemleri mevcut ve ayrıca şehirden ayrı konumlanmış durumdalar. Turistlerimizi koruyoruz, ayrıca şehrimizde sürekli büyük etkinlikler, konserler ve festivaller düzenliyoruz ve bugüne kadar herhangi bir şey yaşanmadı."

Türel, Antalya turizm bölgesinin güvenli bir liman olduğunda ısrar ettiğini belirterek, Norveçliler'in tatil için Antalya'yı tercih edeceğine inandığını kaydetti.

Turizm sektöründe dünya genelinde yaşanan daralmadan Antalya'nın da etkilendiğini anlatan Türel, bu daralmanın otel fiyatlarında düşüşlere neden olduğuna ve Antalya'yı tercih edecek turistlerin bu sene çok kaliteli hizmeti daha uygun fiyata alacaklarına vurgu yaptı.

Gazete ayrıca, Antalya ICF Airport Direktörü Yaşar Döngel'in "Antalya Uluslararası Havalimanı'nın güvenlik standardı çok yüksek. Hatta Avrupa havaalanlarından da yüksek standartlarımız var. Hem yolcular hem bagajlar uçağa gitmeden önce tamamen taranıyor." sözlerine de yer verdi.

Gazetenin internet sitesinde de yayınlanan haberde, Antalya'nın Konyaaltı sahili başta olmak üzere farklı bölgelerinin fotoğrafları kullanıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Türel, Antalya'yı Yurt Dışında Tanıtmaya Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement