Türel ve Çolak Seçim Ofisi Açtı - Son Dakika
Yerel

Türel ve Çolak Seçim Ofisi Açtı

Türel ve Çolak Seçim Ofisi Açtı

AK Parti Genel başkan yardımcısı ve Antalya Büyükşehir Belediye başkan adayı Menderes Türel ve eski Milli futbolcu ve Avrupa gol kralı Tanju Çolak, Gazipaşa ilçesinde seçim ofisi açılışı gerçekleştirdi.

14.02.2014 18:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Genel başkan yardımcısı ve Antalya Büyükşehir Belediye başkan adayı Menderes Türel ve eski Milli futbolcu ve Avrupa gol kralı Tanju Çolak, Gazipaşa ilçesinde seçim ofisi açılışı gerçekleştirdi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Menderes Türel, Antalya'nın Gazipaşa ilçesine seçim ofisi açılışı yapmak için geldi. Eski milli futbolcu ve Avrupa gol kralı Tanju Çolak'ın da katıldığı seçim ofisi açılışına ilgi yoğundu. Yağışlı bir havada gerçekleşen seçim ofisi açılışında konuşan AK Parti İlçe Başkanı Bahattin Akşit, 20 yıldır CHP yönetiminde olan Gazipaşa Belediyesi'nin hacizlerle boğuştuğunu söyledi.

AK Parti Gazipaşa Belediye Başkan Adayı Adil Çelik, verdiği sözlere "hayal ürünü" diyen CHP İlçe Başkanı Vural Görgülü'ye yanıt verdi. Verdiği sözleri akşam rüyasında görüp, sabah ilçe halkını aktarmadığını belirten Çelik, "Ben bu sözleri Büyükşehir adayımız Menderes Türel'den, Sayın Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu'ndan aldığımız sözlerle veriyoruz. Bugüne kadar ne söz verdiysem yerine getirdim. Yerine getirmeyeceğim sözleri ise asla vermedim. Bunlar bizim yapacaklarımızı hayal bile edemiyorlar" diye konuştu.

ÇOLAK'TAN STAT MÜJDESİ

Seçim otobüsünün üzerine çıkan eski milli futbolcu Tanju Çolak, 25 yıllık arkadaşı olan Menderes Türel'e destek olmak için 2 gündür Antalya'da olduğunu söyledi. Türel'in dürüst, çalışkan ve zeki bir kişi olduğunu belirten Çolak, "Şunu söylemek istiyorum. Zaman geldi mutfağınızda, zaman geldi salonunuzdaydım. Beni hep mutlulukla izlediniz. Birlikte zaferler yaşadık. Galatasaray'da da Fenerbahçe'de de oynadım ama milli takım çok önemli. Bunun için buradayım. Gelirken dedim ki güzel bir stat yapalım Gazipaşa'ya. Rıdvan'ı getirelim, Sergen'i getirelim, Cüneyt'i getirelim, açılışını yapalım dedim. Ne dersiniz, güzel olmaz mı? Bu da benim sözüm olsun. Sizlerden bu kadroya destek vermenizi istiyorum" şeklinde konuştu.

BU TUZAKLARI BOZACAĞIZ

Menderes Türel, her geldiğinde kendisini coşku ile karşılayan Gazipaşa halkına teşekkür etti. "Ben ne zaman Gazipaşa'ya gelsem rahmet yağıyor. Ben ne zaman Gazipaşa'ya gelsem bereket yağıyor. Ben ne zaman Gazipaşa'ya gelsem 30 Mart'tan sonra gelecek hizmet yağmurunun müjdesi geliyor" diyen Türel, 2011 Genel Seçimlerinde Başbakan Erdoğan'a Gazipaşa'yı alacaklarını müjdelediğini belirterek, yerel seçimlerde de Gazipaşa'dan zafer beklediğini dile getirdi. Rakibi CHP'li Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın'ı eleştiren Türel, "Büyükşehir Yasası çıkıyorken CHP'nin Büyükşehir Başkanı ne dedi? 'Antalya'dan Gazipaşa'ya hizmet mi gider?' dedi. Şimdi ona en güzel cevabı sandıkta vereceksiniz. Geçenlerde diyor ki 'bu yasa çıktı köylere gitmeye başladım.' Şükürler olsun. Sayemizde köylerin yolunu öğreniyor. İnşallah Gazipaşa'nın makus talihi sizin helal oylarınız ile değişecek. Şu Gazipaşa'ya bir bakınız. Ahmet Büyükakça ağabeymin zamanında ne yapılmışsa o kadar. Başka bir şey yok. Heybesinde hizmet olmayanlar çıkıp yalan ve iftira atıyorlar. Bu ülke ne zaman güçlense hemen birileri bu ülkeye tezgahlar kuruyor. Geçmişte Menderes'e, Özal'a, Ecevit'e tezgah kuranlar bu kez Erdoğan'a aynı tezgahı kurmaya çalışıyorlar. Olmayan ayakkabı kutuları ile, olmayan para sayma makineleri ile bize tezgah koruyorlar. Sahtekarlıktan cezaevine girip çıkanlar bize dürüstlükten bahsetmesin. Dürüstlük, şeffaflık ak partide vardır. Her zaman sizin emrinizdeyim, hizmetkarınızım" dedi.

Konuşmaların ardından seçim ofisinin açılışı gerçekleştirildi. Kısa bir şehir turunun ardından Türel ve beraberindekiler sebze ve meyve pazarını gezdi. Türel muhtarlarla bir ayara geldikten sonra ilçeden ayrıldı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Türel ve Çolak Seçim Ofisi Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement