Turgut Özal Esenler'de Anıldı - Son Dakika
Yerel

Turgut Özal Esenler'de Anıldı

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, MASTÖB Esenler Şubesi tarafından düzenlenen Merhum Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ı anma programına katıldı.

20.04.2015 15:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, MASTÖB Esenler Şubesi tarafından düzenlenen Merhum Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ı anma programına katıldı.

Malatya Sivil Toplum Örgütleri Derneği (MASTÖB)'ün Esenler Şubesi, Esenler Belediyesi Kültür Merkezi'nde Vefatının 22'nci yılında Türkiye Cumhuriyeti'nin 8'inci Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ı anma programı gerçekleştirdi. Turgut Özal anısına gerçekleştirilen anma gecesi Kur'an-ı Kerim tilaveti ve dualarla başladı. Merhum Turgut Özal'ın oğlu Ahmet Özal, AK Parti İstanbul Milletvekili Adayı Halis Dalkılıç, Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, MASTÖB ve Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek ve vatandaşların katıldığı anma programında Turgut Özal'ın hayatını anlatan bir film yayımlandı.

"ÜLKEMİZİ İLERİYE TAŞIDI"

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Türkiye Cumhuriyeti'nin 8. Cumhurbaşkanı merhum Turgut Özal'ın Türkiye'yi ileri taşıyan, doğru işler yapan bir lider olduğunu ifade etti. Başkan Göksu, "Türkiye Cumhuriyeti tarihinde doğru işler yapan birkaç insan vardır. O doğru işleri yapan adamlar sayesinde bu ülke dimdik ayaktadır. İşte bunlardan biri de merhum Cumhurbaşkanımız Turgut Özal'dır. Kendisi ülkemizi daha ileriye taşımak için çalışmış ve ömrünü bu yola vermiştir. Merhum Özal'a Allah'tan rahmet dilerim" dedi.

Geceye katkılarından dolayı MASTÖB ve Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek tarafından Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu'ya teşekkür plaketi takdim edildi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Turgut Özal Esenler'de Anıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement