Turgutlu'da Kar 8 Mahallenin Yolunu Kapattı - Son Dakika
Güncel

Turgutlu'da Kar 8 Mahallenin Yolunu Kapattı

Turgutlu\'da Kar 8 Mahallenin Yolunu Kapattı

Manisa'nın Turgutlu İlçesi'nde yoğun kar yağışı nedeniyle yüksek kesimlerdeki 8 mahalleye karayolu ile ulaşım sağlanamıyor.

06.01.2015 22:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa'nın Turgutlu İlçesi'nde yoğun kar yağışı nedeniyle yüksek kesimlerdeki 8 mahalleye karayolu ile ulaşım sağlanamıyor. Mahallerdeki kar kalınlığı yer yer 80 santimetreye kadar ulaşırken, belediye ekiplerinin yolların açılması için yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.

Turgutlu'da, 5 Ocak Pazartesi akşam saatlerinde başlayan kar yağışı gece yarısı etkisini daha da arttırdı. Olumsuz hava koşulları nedeniyle özellikle yüksek kesimlerdeki mahallerde adeta hayat durdu. İlçe merkezinde hafif şekilde yağan karın kalınlığı 10 santimetreyi bulurken yüksek kesimlerdeki Karaköy, Kabaçınar, Dağyeniköy, Hacıisalar, Yunusdere, Kuşlar, Ören ve Güney mahallerinin yolları kapandı. Turgutlu Belediyesi Fen İşleri müdürlüğü ekipleri, dozerlerle yer yer 80 santimereyi bulan kar nedeniyle kapanan mahalle yollarını açmaya çalışırken, buzlanma olan yerlerinde tehlike arzetmemesi için sürekli kontrol altında tutulduğu belirtildi. Turgutlu Kaymakamı Nazmi Günlü, çalışmaların gece boyunca da süreceğini bildirdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Turgutlu'da Kar 8 Mahallenin Yolunu Kapattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement