Turgutlu'da Terör Operasyonu: 4 Gözaltı - Son Dakika
Güncel

Turgutlu'da Terör Operasyonu: 4 Gözaltı

Turgutlu\'da Terör Operasyonu: 4 Gözaltı

Manisa'nın Turgutlu İlçesi'ne bağlı Urganlı Mahallesi'nde terör örgütü PKK üyelerine yardım ve yataklık yaparak lojistik destek sağladıkları gerekçesiyle 4 kişi, güvenlik güçlerince düzenlenen operasyonda gözaltına alındı.

07.05.2016 18:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa'nın Turgutlu İlçesi'ne bağlı Urganlı Mahallesi'nde terör örgütü PKK üyelerine yardım ve yataklık yaparak lojistik destek sağladıkları gerekçesiyle 4 kişi, güvenlik güçlerince düzenlenen operasyonda gözaltına alındı. Zanlıların İzmir Kemalpaşa'da askeri araca düzenlenen silahlı saldırı ve Kırkağaç'ta belli aralıklarla gerçekleşen çifte bombalı saldırıyla ilgilerinin olup olmadığının da araştırıldığı belirtildi.

İzmir ve Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri ile Manisa İl ve Turgutlu İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler, bu sabah Turgutlu'nun Urganlı Mahallesi Cesur Sokak ve Akçapınar Mahallesi Ova bölgesinde operasyon yaptı. Baskınlarda PKK üyelerine yardım ve yataklık yaparak lojistik destek sağladıkları gerekçesiyle A.D. (47), H.Ö. (26), M.Ö. (38) ve M.G. (26) gözaltına alındı. Zanlılar, İzmir İl Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Zanlıların 19 Mart'ta gerçekleşen ve iki askeri hafif yaralandığı İzmir Kemalpaşa'da askeri araca düzenlenen silahlı saldırıyla, ayrıca 28 Nisan'da yola tuzaklanan iki ayrı bombanın belli aralıklarla infilak ettirilip bir askerin yaralandığıdiğer bir saldırıyla ilgili bağlantılarının bulunup bulunmadığının da araştırıldığı kaydedildi.

- Muğla

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Turgutlu'da Terör Operasyonu: 4 Gözaltı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement