Turgutlu'da Yayaya Çarpan Sürücü Kalp Krizinden Öldü - Son Dakika
Güncel

Turgutlu'da Yayaya Çarpan Sürücü Kalp Krizinden Öldü

Turgutlu\'da Yayaya Çarpan Sürücü Kalp Krizinden Öldü

Turgutlu'da yayaya çarpan sürücü kalp krizinden öldü Kaza anı kamerada MANİSA'nın Turgutlu İlçesi'nde otomobil sürücüsü Adil Çolak (49) yayaya çarptıktan sonra heyecanlanıp kalp kirizi sonucu hayatını kaybetti.

04.07.2015 17:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Turgutlu'da yayaya çarpan sürücü kalp krizinden öldü

Kaza anı kamerada

MANİSA'nın Turgutlu İlçesi'nde otomobil sürücüsü Adil Çolak (49) yayaya çarptıktan sonra heyecanlanıp kalp kirizi sonucu hayatını kaybetti. Yaya Azik Korkmaz (41) ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Kaza anı akaryakıt istasyonun kamerası tarafından kaydedildi.

Kaza bu sabah saat 07.50 sıralarında Turgutlu Bloksan Kavşağı Mevkii'nde meydana geldi. Bir akaryakıt istasyonunda ihtiyaç giderdikten sonra yolun karşısına geçmek için emniyet şeridinde bekleyen Aziz Korkmaz'a, Salihli'den İzmir yönüne giden Adil Çolak yönetimindeki 43 LH 185 plakalı otomobil çarptı. Yaya Aziz Korkmaz çarpmanın etkisiyle yol kenarında bulunan benzin istasyonunun koruma duvarını aşıp bahçesine düşerek ağır yaralandı. Korkmaz'a çarpan otomobil ise kaza yerinin 200 metre ilerisinde durabildi. Kaza sonrası sürücü Adil Çolak direksiyon başında kalp krizi geçirdi.

Kazanın ardından yaralı ve şoför vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 ekipleri tarafından Turgutlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Salihli'den İzmir'e pazarda şifalı ürünler satmak için yola çıktığı anlaşılan sürücü Adil Çolak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Turgutlu Devlet Hastanesi'nde yapılan müdahalelerin ardından Manisa Merkez Efendi Devlet Hastanesi'ne kaldırılan ağır yaralı yaya Aziz Korkmaz'ın durumunun ise ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Kazayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Turgutlu'da Yayaya Çarpan Sürücü Kalp Krizinden Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement