Turgutlu Şehidine Ağlıyor - Son Dakika
Güncel

Turgutlu Şehidine Ağlıyor

Turgutlu Şehidine Ağlıyor

Diyarbakır’ın Sur ilçesinde teröristlerin tuzakladığı el yapımı patlayıcının infilak etmesiyle ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit düşen Ali Şahin’in cenazesi memleketi Manisa’nın Turgutlu ilçesine getirildi.

21.01.2016 15:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde teröristlerin tuzakladığı el yapımı patlayıcının infilak etmesiyle ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit düşen Ali Şahin'in cenazesi memleketi Manisa'nın Turgutlu ilçesine getirildi. Aslen Erzurumlu olan bir ailenin çocuğu olan şehidin yakınları kendilerinin de Kürt olduğunu, bu ülkeyi kimseye böldürtmeyeceklerini söyledi.

Turgutlu Devlet Hastanesinde ailenin teşhis ettiği şehit Ali Şahin daha sonra baba evinin bulunduğu Kurtuluş mahallesine getirilerek dost ve yakınlarından helallik alındı.

İkindi namazı öncesi Turgutlu Merkez Pazar Camisine getirilen şehidin cenazesi başında aile bireyleri fenalık geçirdi. Şehidin cenazesine sarılarak gözyaşları döken aile yakınlarının feryatları yürekleri dağladı. Diyarbakır'da şehit düşen 25 yaşındaki Şehit Ali Şahin'in babası Mehmet Ali Şahin güçlükle ayakta dururken, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin de şehit babasının elini biran olsun bırakmadı.

Annesi Hazar Şahin ve kız kardeşleri şehidin cenazesi başında fenalık geçirirken son kez kardeşlerinin fotoğrafını öptü. Şehidin yakınları kendilerinin de Kürt olduğunu ve bu vatanı böldürtmeyeceklerini belirtti.

Şehidin cenaze namazı ikindi namazının ardından kılındı. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Turgutlu Şehidine Ağlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement