Turgutlu Seramiksan Kalıcı Olacak - Son Dakika
Güncel

Turgutlu Seramiksan Kalıcı Olacak

Turgutlu Seramiksan Kalıcı Olacak

Kadınlar Voleybol 1'inci Ligi'ne yükselerek tarihi bir başarıya imza atan Seramiksan, önümüzdeki sezon devler liginde kalıcı olmayı hedefliyor.

19.04.2016 16:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kadınlar Voleybol 1'inci Ligi'ne yükselerek tarihi bir başarıya imza atan Seramiksan, önümüzdeki sezon devler liginde kalıcı olmayı hedefliyor.

5 yılda Bölgesel Ligi'nden 1'inci Lig'e yükselip Turgutlu'nun gururu olan Seramiksan'da Kulüp Başkanı Bülent Erkul, antrenör Ali Kamberoğlu ve kaptan Gamze Ergin, sezon değerlendirmesinin yapıldığı basın toplantısında takımın başarı öyküsünü anlattı, yeni hedefleri dile getirdi. Sezon başında anlaştıkları teknik ekip ve oluşturdukları kadronun başarılı olmasıyla isabetli kararlar verdiklerini gördüklerini söyleyen Başkan Bülent Erkul, "Grubumuzu ve yarı finali lider bitirdikten sonra finalde son maça bırakmadan 1. Lig'e çıkmayı garantiledik. Özverili voleybolcularımız bunu hak etti. Uzun yıllar 1. Lig'de kalıcı olup Türk voleyboluna katkı sağlamak istiyoruz. Daha sonra farklı hedefler koyabiliriz" dedi.

Kariyerinde önemli bir başarı elde ettiğini dile getiren antrenör Ali Kamberoğlui ise şöyle konuştu:

"Sezona 3 Ağustos sabahı saat 06.00'da yaptığımız ilk antrenmanla başlamıştık. Bazı oyuncular, 'Bu saatte idman mı olur?' diye serzenişte bulunmuştu. Hedefimizi o gün koymuştuk. Takım olarak inanmıştık. Yeni salonumuz takıma hava kattı. Grubumuz çok zorluydu. Evimizde sadece Balıkesir'e puan kaybettik. Balıkesir'i yenerek lider olma fırsatımız vardı. O maç öncesi takımın yarısı hastaydı ve 2-0 mağlup duruma düşmemize rağmen, galip geleceğimizin sinyalini almıştım ve yanılmadım. Sezonu lider bitirdik. Yarı finali kayıpsız geçip finalde 2 galibiyetle adımızı 1'inci Lig'e yazdıktık. Formalite maçında Beşiktaş'a 3-2 yenildik. Bu başarı inanç, birliktelik, aile ve taraftarlarla oldu. Önümüzdeki sezon devam edip etmeyeceğim önümüzdek günlerde belli olacak."

Seramiksan'daki ilk sezonunu geride bırakan kaptan Gamze'de şunları söyledi:

"Hedefimize ulaştığımız için çok mutluyum. Güzel bir sezon geçirdik. İnanılmaz maçlar oynadık. Zorlu antrenmanlar geçirdik. Bunların hepsi bir hedef içindi. Seramiksan kulüp yapısıyla, taraftarıyla, insanların yaklaşımıyla ve salonuyla 1'inci Lig'e renk katacak. Sezon başlarken 3 hedefimiz vardı. İlki lig birinciliği, ikincisi yarı finali geçmek, üçüncüsü de finalden şampiyon olarak çıkmaktı. Belki şampiyon olamadık ama sonuç olarak hedefimize ulaştığımız için mutluyuz. Gönül isterdi ki şampiyon olalım. Sporcu olarak maçı kaybettiğimiz için çok üzüldüm. Çok güzel bir taraftarımız vardı. Voleybol taraftarı diyebilirim. Bizi her anımızda desteklediler. Bizi içerde ve dışarda yalnız bırakmadılar. Biz 7 kişi oynuyoruz sahada 13 kişiyiz belki ama oynarken 8. adamdı taraftarlar bizim için."

- Turgutlu

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Turgutlu Seramiksan Kalıcı Olacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement