Turgutlu Usta'yı Konuk Etti - Son Dakika
Güncel

Turgutlu Usta'yı Konuk Etti

Turgutlu Usta\'yı Konuk Etti

Bam Teli programının yapımcısı olan ve tüm ülkede beğeniyle takip edilen usta gazeteci Tayfun Talipoğlu Turgutlu'da sevenleriyle buluştu.
Turgutlu'da hazırlanan ve yayınlanan Kasaba'dan Esinti dergisinin Genel Yönetmeni Cüneyt Tanyeri'nin...

17.11.2013 14:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bam Teli programının yapımcısı olan ve tüm ülkede beğeniyle takip edilen usta gazeteci Tayfun Talipoğlu Turgutlu'da sevenleriyle buluştu.

Turgutlu'da hazırlanan ve yayınlanan Kasaba'dan Esinti dergisinin Genel Yönetmeni Cüneyt Tanyeri'nin konuğu olarak Turgutlu'ya gelen Talipoğlu Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası konferans salonunda sevenleriyle buluştu. Talipoğlu'nun "Yol Hikayeleri" ismini verdiği ve gidip, gezdiği yerlerde gözlemlediği öyküleri dramatik ve eğlenceli bir tarzda anlattığı programını CHP Manisa Milletvekili Hasan Ören, TUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, TUTSO Meclis Başkanı Yavuz Semizler, Turgutlu Belediye Başkan yardımcısı Çetin Akın, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ölmez, Ak Parti Turgutlu Belediye Başkan aday adayı ve Manisa Şehir Meclis üyesi Güzide İçen Kasap, CHP Turgutlu İlçe Başkanı Vahit Doğrucu ve birçok edebiyat sever takip etti.

Usta gazeteci anlattığı hikayelerle konuklarını eğlendirirken, şahit olduğunu dramatik anılar ise izleyicileri hüzünlendirdi. Sempatik tavırlarıyla salonda ki konukları tarafından sık sık alkışlanan Talipoğlu Turgutlu'da karşılaştığı ilgiden çok memnun olduğunu ifade etti. Talipoğlu'nun üniversite öğrencisi olduğu yıllarda yaşadıklarını anlatması salonda kahkahalara neden oldu. Usta gazeteci yaptığı bir konuşmada; " İyi bir gazeteci olmanın tek şartı halkın yanında olmaktır" dedi. Talipoğlu'nun bu sözleri ayakta alkışlandı. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Turgutlu Usta'yı Konuk Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement