Turgutlu'ya Daha İyi Hizmet İçin Eğitime Devam - Son Dakika
Yerel

Turgutlu'ya Daha İyi Hizmet İçin Eğitime Devam

Turgutlu\'ya Daha İyi Hizmet İçin Eğitime Devam

Turgutlu Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdürlüğü’ne bağlı çalışan personellere ’Servis Görevlisi Hijyen Eğitimi’ kursu verildi.

14.01.2017 13:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Turgutlu Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdürlüğü'ne bağlı çalışan personellere 'Servis Görevlisi Hijyen Eğitimi' kursu verildi.

Turgutlu halkına daha iyi hizmet edebilmek amacıyla personel eğitimlerini sürdüren Turgutlu Belediyesi, teorik, pratik ve uygulamalı eğitim programlarına devam ediyor. Temeli eğitim olmayan hiçbir hizmetin sürekliliği olmaz düşüncesinden hareketle yürütülen programlar dahilinde geçtiğimiz yıl Eğitim Planlaması, Yangın Söndürme ve Tatbikatı, Resmi Yazışma Kuralları, Taşınır Mal Yönetmeliği, Satın Alma Programı, Etkili İletişim ve Halkla İlişkiler gibi pek çok farklı konuda eğitim verilirken, son olarak İşletme ve İştirakler Müdürlüğü'ne bağlı Orta Park Kafeterya, Turgutlu Belediyesi Çay Ocağı, Koza Parkı, Irlamaz Parkı ile Aşevi ve Hayır Merkezi personellerine 'Servis Görevlisi Hijyen Eğitimi' verildi. Halk Eğitim Müdürlüğü'nün destekleriyle Aşevi ve Hayır Merkezi Toplantı Salonu'nda kurum doktoru Dr. Serpil Karadadaş tarafından yaklaşık 60 personele verilen eğitim sonunda kursa katılanlara Milli Eğitim Müdürlüğü Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü'nce kurs bitirme belgesi verildi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Turgutlu'ya Daha İyi Hizmet İçin Eğitime Devam - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement