Turgutlu Yeni Bir Sağlık Merkezi Kazanıyor - Son Dakika
Yerel

Turgutlu Yeni Bir Sağlık Merkezi Kazanıyor

Turgutlu Yeni Bir Sağlık Merkezi Kazanıyor

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, inşaatında sona gelinen Muzaffer Akan Toplum Sağlığı ve Reşat Akan Aile Sağlığı Merkezi’ni Turgutlu’ya kazandıran hayırsever işadamı Reşat Akan’ı ziyaret etti.

16.01.2017 18:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, inşaatında sona gelinen Muzaffer Akan Toplum Sağlığı ve Reşat Akan Aile Sağlığı Merkezi'ni Turgutlu'ya kazandıran hayırsever işadamı Reşat Akan'ı ziyaret etti. Başkan Şirin, vereceği hizmetler ve donanım noktasında Türkiye'ye örnek olacak merkezin Turgutlu'ya çok yakıştığını ifade ederken, Akan da memleketlerine hizmet vermekten memnuniyet duyduklarını belirtirken, şifa dağıtacak merkezin hayırlı olmasını diledi.

Vereceği hizmetlerle Türkiye'ye model teşkil eden Muzaffer Akan Toplum Sağlığı ve Reşat Akan Aile Sağlığı Merkezi inşaatında sona gelinirken, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin de İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. Engin Yıldırım ve İlçe Halk Sağlığı Müdürü Dr. Murat Yücetürk ile birlikte hayırsever işadamı Reşat Akan'ı ziyaret etti. Başkan Şirin, Dr. Yıldırım ve Dr. Yücetürk'ü hayırsever işadamı Reşat Akan ve eşi Muzaffer Akan, kızları Asuman ve Füsun Akan ile diğer aile bireyleri karşıladı. Merkezin temel atma töreninde duygularını 'Memleketimiz Turgutlu'ya bir hatıramız olsun' şeklinde ifade eden hayırsever işadamı Reşat Akan'a merkezin inşaat çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Şirin, "Bizler kadar değerli büyüğümüz Reşat Beyefendi ve ailesinin de heyecanla beklediği merkezin inşaatı şuanda tamamlanmış durumda. Bulunduğu bölgeye ve elbette ilçemize çok yakışan modern bir merkez ortaya çıktı. Bizler projenin ilk gününden bugüne dek Turgutlu Belediyesi olarak merkezin ilçeye kazandırılması noktasında her türlü desteği vermeye hazır olduğumuzu ifade etmiştik. Bundan sonraki süreçte de desteğimizi sürdürecek özellikle son dokunuşlardan biri olacak peyzaj çalışmalarına destek vereceğiz. Temel atma törenimizde de ifade etmiştik; asıl onuru ve gururu, merkezi hizmete açacağımız tarihte duyacak, o gün geldiğinde de Reşat Beyefendi ve değerli aile bireylerini Turgutlu'muzda, memleketimizde ağırlamaktan mutluluk duyacağız. Turgutlu halkımız uzun yıllar kendilerini minnetle anacaklardır. Şimdiden merkezin ilçemize hayırlı uğurlu olmasını diliyor, Akan Ailesi'ni sağlık hizmetlerine yönelik yaptıkları bu önemli bağıştan, bu kalıcı yatırımdan dolayı tekrar tebrik ediyor, Turgutlulu hemşehrilerim ve şahsım adına teşekkürlerimi iletiyorum" dedi.

"Sağlığın Merkezi Turgutlu'ya Kazandırılıyor"

Merkezin vereceği hizmetler hakkında bilgi veren İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. Engin Yıldırım da merkezde 8 aile hekiminin hizmet vereceğini, binada 'Aile Sağlığı Merkezi, Sağlıklı Yaşam Merkezi ve Eğitim Salonu' olarak kullanılacağını ve bünyesinde Kanser Erken Teşhis, Tarama ve Eğitim Merkezi, Evlilik Öncesi Danışmanlık Hizmeti, Gebe Sınıfı Eğitimi, Obezite Birimi, Sigara Bağımlılığı ücretsiz ilaç ve danışmanlık hizmeti verileceğini söyledi.

"Turgutlulu Hemşerilerime Sevgi ve Selamlarımı İletiyorum"

Ziyaretlerinden dolayı Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin de İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. Engin Yıldırım ve İlçe Halk Sağlığı Müdürü Dr. Murat Yücetürk'e teşekkür eden Akan da güzel haberler almalarından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Biz merkezi şifa arayanlara faydası olur ümidiyle yaptırdık. İnşallah memleketimize, güzel ilçemiz Turgutlu'ya ve tüm hemşerilerimize faydalı bir yatırım olacak. Bu anlamda sizlerin vasıtasıyla tüm hemşerilerimize selam ve sevgilerimizi iletiyoruz" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Turgutlu Yeni Bir Sağlık Merkezi Kazanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement