Turgutluspor'da Çifte Bayram - Son Dakika
Güncel

Turgutluspor'da Çifte Bayram

Turgutluspor\'da Çifte Bayram

Spor Toto 2'nci Lig Beyaz Grup'ta üst üste aldığı iki beraberliğin ardından dün Kurban Bayramı arifesinde sahasında Yeni Malatyaspor'u 3-2 yenerek rakibini liderlik koltuğundan indiren Turgutluspor, çifte bayram sevinci yaşadı.

04.10.2014 11:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2'nci Lig Beyaz Grup'ta üst üste aldığı iki beraberliğin ardından dün Kurban Bayramı arifesinde sahasında Yeni Malatyaspor'u 3-2 yenerek rakibini liderlik koltuğundan indiren Turgutluspor, çifte bayram sevinci yaşadı. Puanını 11'e çıkarıp 7'nci sıradar 3'üncü basamağa tırmanın kırmızı siyahlı ekibin şampiyonluk için kurulmadığını belirten teknik direktör Koray Cinel, aile ortamıyla başarılı olduklarını, önümüzdeki haftalarda da doğru işler yapmaya devam edeceklerini vurguladı.

Oyuncularının ruhlarını sahaya yansıttığını ifade eden Cinel, "Biz bu işe başlarken herkeste bir ümitsizlik vardı. Motivasyonumuzu bozucu sözler duyduk ama doğru transferler yaptık. Topladığımız puanlar tesadüf değil. Büyük özveriyle mücadele ediyoruz. Yeni Malatyaspor ekonomik olarak bizden çok üstün ancak futbol sahada oynanıyor. Galibiyetimiz Turgutluspor'u seven herkese armağan olsun" dedi. Genç çalıştırıcı ilk iki gole imzasını atan genç oyuncular Ali Pala ve Mert Narin'in çok yetenikli isimler olduğunu dile getirdi. - Turgutlu

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Turgutluspor'da Çifte Bayram - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement