Turgutluspor'da İstikrarsızlığın Bedeli 3'üncü Lig - Son Dakika
Güncel

Turgutluspor'da İstikrarsızlığın Bedeli 3'üncü Lig

Spor Toto 2'nci Lig'deki 10 yıllık maceranın ardından son hafta Tokatspor'a evinde 2-1 yenilerek 3'üncü Lig'e düşen Turgutluspor, istikrarsızlığın bedelini acı bir şekilde ödedi.

08.05.2015 13:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2'nci Lig'deki 10 yıllık maceranın ardından son hafta Tokatspor'a evinde 2-1 yenilerek 3'üncü Lig'e düşen Turgutluspor, istikrarsızlığın bedelini acı bir şekilde ödedi.

Kırmızı siyahlılarda sezon boyunca 2 farklı başkanla birlikte 2 yönetim kurulu, 4 teknik direktör görev yaptı. Sezon başında sürpriz şekilde başkanlığa seçilen eski futbolcu Adnan Demirel, kötü gidişin ardından 8 Nisan'daki olağanüstü kongrede görevi Mustafa Kocatürk'e bıraktı.

Kocatürk ve ekibi, düşüşe engel olamadı. Camiadan teknik direktörlerle çalışmayı terceh eden Turgutluspor, sezona Koray Cinel yönetiminde başladı. Hedefi tutturamayan Cinel'den sonra 1 hafta vekaleten Ercan Kahyaoğlu görevi devraldı. İkinci yarıda takımda daha önce 3. Lig'de şampiyonluk yaşayan İbrahim Baş ve sonrasında kırmızı siyahlılarda yetişen Selahattin Dinçel'in takımın başına geçmesi de Turgutluspor'u kurtarmaya yetmedi. - Turgutlu

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Turgutluspor'da İstikrarsızlığın Bedeli 3'üncü Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement