Turgutluspor Tırmanış Peşinde - Son Dakika
Güncel

Turgutluspor Tırmanış Peşinde

Turgutluspor Tırmanış Peşinde

İkinci Lig Beyaz Grup'ta Centone Karagümrük ile evinde 1-1 berabere kalan Turgutluspor'un teknik Direktör Koray Cinel, kötü gidişlerine bu hafta oynayacakları Pendikspor deplasmanında nokta koyacaklarını iddia etti.

27.10.2014 11:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İkinci Lig Beyaz Grup'ta Centone Karagümrük ile evinde 1-1 berabere kalan Turgutluspor'un teknik Direktör Koray Cinel, kötü gidişlerine bu hafta oynayacakları Pendikspor deplasmanında nokta koyacaklarını iddia etti.

Sadullah ve Hasan Engin'in cezasının sona erdiğini, Mert, Ömer ve Savaş'ın da iyileştiğini dile getiren Koray Cinel, "Tam kadro çıkacağımız Pendikspor karşılaşmasını kazanıp tırmanışa geçeceğimize inanıyorum" dedi.

Üstün oynadıkları Centone Karagümrük maçında sayısız fırsattan yararlanamadıklarını vurgulayan Koray Cinel, şöyle devam etti:

"Farklı kazanmamız gereken bir müsabakada 1 puanla yetinmek üzücü. Kısıtlı bir kadroyla mücadele etmenin sancısını yaşıyoruz. İlk 5 haftadan sonra ideal kadromuzla sahaya çıkamadık. Ancak sıkıntılı günlerin geride kaldığını düşünüyorum. Önümüzdeki süreçte taraftarımızın yüzünü güldürecek sonuçlar almaya başlayacağız." - Turgutlu

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Turgutluspor Tırmanış Peşinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement