Turhal'da Parklara Kauçuk Zemin - Son Dakika
Yerel

Turhal'da Parklara Kauçuk Zemin

Turhal\'da Parklara Kauçuk Zemin

Turhal Belediye Başkanı Yılmaz Bekler, çocukların akınına uğrayan oyun parklarının artık daha güvenli ve modern bir hale bürüneceğini söyledi.

17.06.2014 16:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Turhal Belediye Başkanı Yılmaz Bekler, çocukların akınına uğrayan oyun parklarının artık daha güvenli ve modern bir hale bürüneceğini söyledi.

Tokat'ın Turhal ilçesinde parklarda oyun gruplarının altı kauçuk ile kaplanıyor. Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Bekler, çocukların akınına uğrayan oyun parklarının artık daha güvenli ve modern bir hale bürüneceğini söyledi. Parklardaki oyun gruplarının altına kauçuk zemin kaplaması döşendiğini ifade eden Başkan Bekler, "Çocuklarımızın oyun alanları olan parklarımızda yeni bir uygulamayı başlatıyoruz. Parklarımızdaki çocuk oyun alanlarının altına yumuşak kauçuk karolar döşüyoruz. Önceden çakıl taşı ya da kum taneleri ile doluydu. Çocuklarımız düştüğü zaman elleri ayakları yaralanıyordu. Yeni uygulama ile artık düştükleri zaman elleri ayakları dirsekleri acımayacak ve yaralanmayacaklar. Bu uygulamayı Abdullah Gül Parkı'ndaki çocuk alanından başlattık. İkinci olarak da Çivril Çayı'nın yanında bulunan Engelsiz Yaşam Parkı'nın çocuk alanının altını kauçuk karolarla döşeyeceğiz. Devamında Turhal'daki diğer çocuk parklarını kauçuk karolarla döşeyeceğiz. Çocuklarımızın daha güzel ve nezih alanlarda oyun oynamasını arzuluyoruz. Bu yeni uygulamamız Turhal'ımız için Turhal'ımızın insanı için ve tüm çocuklarımız için hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu. - TOKAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Turhal'da Parklara Kauçuk Zemin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement