Turhal Kaymakamı'ndan Üniversiteyi Kazananlara Para Ödülü - Son Dakika
Güncel

Turhal Kaymakamı'ndan Üniversiteyi Kazananlara Para Ödülü

Turhal Kaymakamı\'ndan Üniversiteyi Kazananlara Para Ödülü

Tokat'ın Turhal İlçesi'nde Kaymakam Fatih Kadiroğlu, bu yıl ilçede 2014 yılı YGS-LYS sınavları sonucunda üniversiteye lisans düzeyinde yerleşen 188 öğrencinin her birini 500 lira nakit para ile ödüllendirdi.

23.09.2014 14:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tokat'ın Turhal İlçesi'nde Kaymakam Fatih Kadiroğlu, bu yıl ilçede 2014 yılı YGS-LYS sınavları sonucunda üniversiteye lisans düzeyinde yerleşen 188 öğrencinin her birini 500 lira nakit para ile ödüllendirdi.

Turhal Kaymakamı Fatih Kadiroğlu, ilçede başarılı olan öğrencilere yönelik 2 yıl önce başlattığı ödül alışkanlığını sürdürüyor. Kaymakam Kadiroğlu, Turhal'daki liselerden bu sene mezun olan ve 2014 yılı YGS-LYS sınavları sonucunda üniversiteye lisans düzeyinde yerleşen 188 öğrenciyi parayla ödüllendirdi. Turhal Belediyesi Kültür Merkezi'nde düzenlenen törene Kaymakam Kadiroğlu ile birlikte ilçe protokolü ve 188 öğrencinin velileri katıldı.

'ÖĞRENCİLERİMİZİN HEVESLERİ ARTIYOR'

Törende konuşan Kaymakam Kadiroğlu, ödülleri öğrenci velilerine verdiklerini söyleyerek şöyle konuştu:

"Hatırlayacağınız üzere her iki dönemde de takdir alan öğrencilerimizi ödüllendiriyoruz. Başarılı olan öğrencilerimizi ödüllendirmeye devam edeceğiz. Aramızda Turhallı hemşehrimiz, Amasya Gümüşhacıköy Kaymakamı Hüseyin Tekin de bulunmakta. Onun da bu törende bulunmasını arzu ettim. Çünkü onu örnek almanızı istiyorum. Çalışınca demek ki oluyor. Şu anda Turhal'dan benim bildiğim 4 arkadaşımız Kaymakam olarak hizmet vermekte. Çalışmışlar, gayret etmişler ve başarılı olmuşlar. Bizim bu ödülleri vermemizin amacı da bu, çocuklarımızın bir yerlere gelebilmesi. Bu gibi örnekleri görünce de öğrencilerimizin hevesleri artar diye arzu ediyoruz. Bu sayede daha çok çalışır ve gayret ederler. Bu arkadaşlarımız eğitimlerini tamamladıktan sonra bir yerlere geldikleri zaman ilçemize hizmet ederler, belki bir faydaları olur. Bizim tek amacımız budur."

Konuşmanın ardından Kaymakam Kadiroğlu öğrencilere iletilmek üzere velilerine içerisinde 500 lira olan zarfları teslim etti. - Tokat

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Turhal Kaymakamı'ndan Üniversiteyi Kazananlara Para Ödülü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement