Turhal Süt Üreticileri Birliği Açıldı - Son Dakika
Yerel

Turhal Süt Üreticileri Birliği Açıldı

Turhal Süt Üreticileri Birliği Açıldı

Tokat’ın Turhal ilçesinde Süt Üreticileri Birliği’nin açılışı için tören düzenlendi.

04.01.2016 17:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tokat'ın Turhal ilçesinde Süt Üreticileri Birliği'nin açılışı için tören düzenlendi.

Törene Tokat Valisi Cevdet Can, AK Parti Tokat Milletvekili Celil Göçer, Turhal Kaymakamı Bünyamin Yıldız, Turhal Belediye Başkanı Yılmaz Bekler, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Mehmet Ali Yavaş, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu İl Koordinatörü Ferit Yazar, Turhal Süt Üreticileri Birliği Başkanı Abdullah Ay, kurum müdürleri ve davetliler katıldı.

Açılışta bir konuşma Yapan Turhal Süt Üreticileri Birliği Başkanı Abdullah Ay "2004 yılında çıkan birlikler yasası ile birlikte Turhal Süt Üreticileri Birliğimiz 2005 yılında 72 üye arkadaşımızla birlikte kurulmuştu. O günden bu güne kadar şuan da 524 üyemiz, 3 adette Tarımsal Kalkınma Kooperatifi üyemizle beraber yaklaşık olarak 600'ün üzerinde bir üyemizle Turhal'ımızda hizmet vermektedir" dedi.

GÖÇER SÜT DAĞITTI

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun doktoru ayrı zamanda AK Parti Tokat Milletvekili Prof. Dr. Celil Göçer süt kazanının başına geçerek "Sağlık için süt için" diyerek Tokat Valisi Cevdet Can olmak üzere bütün protokole süt ikramında bulundu. - TOKAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Turhal Süt Üreticileri Birliği Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement