Turistlerden Güven Mesajı - Son Dakika
Güncel

Turistlerden Güven Mesajı

Marmaris'e tatile gelen turistler terörü lanetlerken, teörör olaylarının gğnümüz dünyasında her yerde olabileceğini belirterek korkmadıklarını ifade ettiler.

29.06.2016 16:07  Güncelleme: 16:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Marmaris'e tatile gelen turistler terörü lanetlerken, teörör olaylarının gğnümüz dünyasında her yerde olabileceğini belirterek korkmadıklarını ifade ettiler.

Yılda 3 kez Türkiye'ye tatile geldiklerini belirten Hollanda vatandaşı Anja Vink (54), Ronaldus Tuasela (55), AA muhabirine yapmış olduğu açıklamada, Eylül'de de Türkiye'ye geleceklerini kaydettiler.

Vink ve Tuasela, "Terörizmden korkarsanız o zaman sadece evinizde oturun. Çünkü bu terör sadece Türkiye'de değil dünyanın her yerinde var. Dışarıya çıkmayıp sadece evinizde oturun. Biz korkmuyoruz. Biz bir yılda 3 defa Türkiye'ye geldik. Mayıs'ta gelmiştik şimdide geldik Eylül'de de geleceğiz" dedi.

Türkiye'nin güvenlik çaısından üzerine düşeni yaptıklarını gördüklerini dile getiren Vink ve Tuasela, "Marmaris çok güvenli biryer Dalaman'dan gelene kadar güvenlik önlemlerini gördük. Çok harika bir şehir burası. Biz terörden ve teröristen nefret ediyoruz. Türkiye tatil yapılacak en güzel yerlerden birisi. Herkesin buraya gelmesi lazım" diye konuştu.
Hollanda vatandaşı Richeller Van Krevel(23) de Türkiye'nin yaşadığı terör saldırında Türk insanının yanında olduklarını vurgularken, "Biz tatile geldik burası güvenli korkulacak bir şey yok. Terörü lanetliyoruz. Marmaris'te güvenlik tedbirleri alınmış, herkese tavsiye ediyoruz" şeklinde konuştu.

Belçika vatandaşı de Laet Unique ve Peters Frans ise 8 yıldır Marmaris'e geldiklerini ve gelmeye devam edeceklerini belirtiler. Unique ve Frans, "Terörü lanetliyoruz. 8 yıldır Marmaris'e geliyoruz. Hiçbir zaman sorun yaşamadık. Herkese tavsiye ediyorum. İstanbul'daki yaşanan olaya çok üzüldük. Bu olaylar artık dünyanın her yerinde oluyor. Biz Türkiye'nin terör karşısında yanındayız" ifadelerini kullandılar.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Turistlerden Güven Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement