Son dakika Kapkaç haberleri, Kapkaç son dakika, son dakika Kapkaç

Son Dakika Kapkaç Haberleri

  • 18 Mart Çanakkale Şehitleri Anma Programı Düzenlendi
    12:16 18 Mart Çanakkale Şehitleri Anma Programı Düzenlendi

    18 Mart Çanakkale Şehitleri düzenlenen programla anıldı.

  • İçişleri Bakanı: 400 bin organize suç çetesi çökertilmiştir
    09 Mar İçişleri Bakanı: 400 bin organize suç çetesi çökertilmiştir

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, organize suç örgütleriyle mücadele ettiklerini ve 400 bin organize suç çetesinin çökertilmesi için azimle çalışacaklarını açıkladı. Bakan Yerlikaya, operasyonlarda 7 bin 228 şüphelinin gözaltına alındığını ve uyuşturucuyla mücadelede 109 ton uyuşturucunun ele geçirildiğini belirtti. Ayrıca, düzensiz göçmen kaçakçılığına karşı da kararlılıkla mücadele ettiklerini vurguladı.

  • Ağrı'da güvenlik toplantısı yapıldı
    07 Mar Ağrı'da güvenlik toplantısı yapıldı

    Ağrı'da, Vali Mustafa Koç başkanlığında asayiş ve güvenlik bilgilendirme toplantısı yapıldı.

  • Gaziantep Valisi Kemal Çeber, 2024 Yılı Asayiş Bilançosunu Açıkladı
    06 Mar Gaziantep Valisi Kemal Çeber, 2024 Yılı Asayiş Bilançosunu Açıkladı

    Gaziantep Valisi Kemal Çeber, 2024 yılının ilk 2 ayında kentte meydana gelen asayiş olayları ve yapılan operasyonların bilançosunu açıkladı. Vali Çeber, genel asayiş, terör, kaçakçılık ve organize suçlar, uyuşturucu ve madde bağımlılığı, trafik, siber güvenlik ve göçmen kaçaklığına yönelik yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Ayrıca çalıntı bir aracın yakalanma anı da Kent Güvenliği Yönetim Sistemi (KYGS) kameralarına yansıdı.

  • Düzce'de Asayiş Olaylarında Yüzde 23 Düşüş
    05 Mar Düzce'de Asayiş Olaylarında Yüzde 23 Düşüş

    Düzce Valisi Selçuk Aslan, jandarma ve polis ekiplerinin aldığı önlemler sayesinde kentte asayiş olaylarında yüzde 23 düşüş yaşandığını açıkladı. Vali Aslan, evden hırsızlık, işyeri hırsızlığı, oto hırsızlığı gibi suçlarda da önemli azalmalar olduğunu belirtti. Vatandaşları telefon dolandırıcılarına karşı dikkatli olmaya davet eden Vali Aslan, kişilere karşı işlenen suçlarda da yüzde 22 azalış sağlandığını ifade etti.

  • Mardin'de Polis Ekipleri Telefon ve İnternet Dolandırıcılığına Karşı Vatandaşları Bilgilendirdi
    04 Mar Mardin'de Polis Ekipleri Telefon ve İnternet Dolandırıcılığına Karşı Vatandaşları Bilgilendirdi

    Mardin'in Kızıltepe ilçesinde polis ekipleri, telefon ve internet dolandırıcılığına karşı vatandaşları bilgilendirmek amacıyla broşür dağıttı. Vatandaşlar dolandırıcılık, yankesicilik, kapkaç, hırsızlık ve cepçilik konularında uyarıldı. Ayrıca internet üzerinden veya kısa mesaj yoluyla gelen dolandırıcılık mesajlarına itibar edilmemesi ve evden hırsızlık konusunda da duyarlı olunması gerektiği vurgulandı.

  • Çemberlitaş Tramvay Durağında Cep Telefonu Hırsızı Yakalandı
    22 Şub Çemberlitaş Tramvay Durağında Cep Telefonu Hırsızı Yakalandı

    Çemberlitaş tramvay durağında bekleyen bir kadının cep telefonunu çalan şüpheli, turizm polisleri tarafından kısa süren bir kovalamaca sonucunda yakalandı. Şüpheli, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

  • Fatih'te Tramvay Durağında Kadının Cep Telefonunu Çalan Kapkaççı Yakalandı
    22 Şub Fatih'te Tramvay Durağında Kadının Cep Telefonunu Çalan Kapkaççı Yakalandı

    Çemberlitaş tramvay durağında bekleyen bir kadının elinden cep telefonunu çalan şüpheli, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Turizm Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalandı. Kısa süren kovalamaca sonucunda yakalanan şüpheli, çalınan telefonu sahibine teslim edildi. A.H. adlı şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi ve adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Olay, güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

  • Bilecik Valisi Şefik Aygöl: 'Huzur ve Mutluluk Devam Edecek'
    12 Şub Bilecik Valisi Şefik Aygöl: 'Huzur ve Mutluluk Devam Edecek'

    Bilecik Valisi Şefik Aygöl, geçen sene ildeki asayiş olayları ile mal varlığına karşı işlenen suçlarda önceki yıllara göre düşüş olduğunu belirterek, kentin huzurunu ve mutluluğunu devam ettirmenin en büyük hedefleri olduğunu söyledi. Aygöl, ayrıca uyuşturucuyla mücadelede de önemli başarılar elde ettiklerini ve trafik kazalarında ise daha fazla çalışmalarının gerektiğini ifade etti.

  • Bilecik Valisi Şefik Aygöl, 2023 yılı asayiş ve trafik raporunu açıkladı
    12 Şub Bilecik Valisi Şefik Aygöl, 2023 yılı asayiş ve trafik raporunu açıkladı

    Bilecik Valisi Şefik Aygöl, kentin 2023 yılı asayiş ve trafik raporunu açıkladı.

  • Gaziantep'te 15 ayrı kapkaç olayının şüphelileri yakalandı
    09 Şub Gaziantep'te 15 ayrı kapkaç olayının şüphelileri yakalandı

    Gaziantep'te yüzleri maskeli şekilde gerçekleştirilen 15 ayrı kapkaç olayının şüphelisi olan 3 kişi, yapılan operasyonla yakalandı. Şahısların suçta kullandıkları çalıntı motosiklet, ruhsatsız tabanca ve çalıntı telefon da ele geçirildi. Şüphelilerin bazı kapkaç anları ise güvenlik kameralarına yansıdı.

  • Gaziantep'te yüzleri maskeli kapkaç şüphelileri yakalandı
    09 Şub Gaziantep'te yüzleri maskeli kapkaç şüphelileri yakalandı

    Gaziantep Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yüzleri maskeli şekilde gerçekleştirilen 15 ayrı kapkaç olayının şüphelisi olan 3 kişiyi saklandıkları adreste yakaladı. Yakalanan şüphelilerin bazı kapkaç anları güvenlik kameralarına yansıdı. Gözaltına alınan şüpheliler hakkında yasal işlem başlatıldı.

  • Bursa'da Güven Timleri Yankesicilik ve Kapkaç Olaylarını Önledi
    31 Oca Bursa'da Güven Timleri Yankesicilik ve Kapkaç Olaylarını Önledi

    Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Güven Timleri Büro Amirliği, simitçi kılığına girerek ve yaya olarak halkın arasına karışarak suç ve suçun oluşmasını engelliyor. Tarihi kapalı çarşıda yaşanan yankesicilik ve kapkaç olayları ise güven timleri tarafından suçüstü yakalandı. 2023 yılında 541 olaya müdahale edilirken, 984 şüpheli şahıs yakalandı. 2024 yılında ise şu ana kadar faili meçhul yankesicilik olayı bulunmadı.

  • Fatih'te turistin çantasını çalan şüpheliler yakalandı
    30 Oca Fatih'te turistin çantasını çalan şüpheliler yakalandı

    Fatih'te bir turistin içinde 9 bin 190 euro parası bulunan çantasını kapkaç yöntemiyle çalan 2 şüpheli güvenlik kamerası ve polis sayesinde yakalandı. Şüphelilerin daha önce de suç kayıtları olduğu belirlendi.

  • Fatih'te Turistin Çantasını Kapkaç Yapan Şüpheliler Yakalandı
    30 Oca Fatih'te Turistin Çantasını Kapkaç Yapan Şüpheliler Yakalandı

    Fatih'te bir turistin içinde yaklaşık 10 bin euro bulunan çantasını kapkaç yaparak çaldıkları iddia edilen 2 şüpheli gözaltına alındı. Şüpheliler tutuklanırken, olay anı güvenlik kamerasına yansıdı. Polis, güvenlik kamera görüntülerini kullanarak şüphelilerin kimliklerini tespit etti. Şüphelilerin daha önceden suç kayıtları olduğu belirlendi.

  • Fatih'te Turistin Çantasını Çalan Şüpheliler Yakalandı
    30 Oca Fatih'te Turistin Çantasını Çalan Şüpheliler Yakalandı

    Fatih'te bir turistin içinde yaklaşık 10 bin euro bulunan çantasını kapkaç yaparak çaldıkları iddia edilen 2 şüpheli gözaltına alındı. Şüpheliler tutuklanırken, kapkaç sonrası kaçtıkları anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Polis, güvenlik kamera görüntülerini kullanarak şüphelilerin kimliklerini tespit etti. Şüphelilerin daha önceden suç kayıtları olduğu belirlendi.

  • İstanbul'da Turistin Çantasını Çalan Şüpheliler Tutuklandı
    30 Oca İstanbul'da Turistin Çantasını Çalan Şüpheliler Tutuklandı

    İstanbul Fatih'te bir turistin çantasını kapkaç yöntemiyle çaldıkları iddiasıyla yakalanan 2 şüpheli tutuklandı. Şüphelilerin, turiste ait çantada bulunan pasaport ve 9 bin 190 avroyu çaldıkları belirlendi. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, şüphelilerin çantayı alıp kaçmaları ve turistin peşlerinden koşması yer alıyor.

  • Karacabey İlçe Emniyet Müdürlüğü, Hırsızlık ve Dolandırıcılıkla Mücadele İçin Broşür Dağıttı
    26 Oca Karacabey İlçe Emniyet Müdürlüğü, Hırsızlık ve Dolandırıcılıkla Mücadele İçin Broşür Dağıttı

    Karacabey İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Cuma namazı sonrası camiden çıkan vatandaşlara hırsızlık ve dolandırıcılık olaylarına karşı alınması gereken tedbirleri anlatan broşürler dağıttı. Vatandaşların da suçların önlenmesinde tedbirler alması gerektiğini belirten yetkililer, broşürlerde sahte para tanıma, yankesicilik, kapkaç ve dolandırıcılık olaylarına karşı tedbirlerin yanı sıra iş yerinden ve evden hırsızlık olaylarına karşı da bilgilendirme yapıldığını belirtti.

  • Karacabey'de Hırsızlık ve Dolandırıcılıkla Mücadele Broşürleri Dağıtıldı
    26 Oca Karacabey'de Hırsızlık ve Dolandırıcılıkla Mücadele Broşürleri Dağıtıldı

    Bursa'nın Karacabey ilçesinde polis ekipleri, cuma namazı sonrası vatandaşlara hırsızlık ve dolandırıcılık olaylarına karşı uyarı amaçlı broşür dağıttı. İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, vatandaşların huzur ve güveni için emniyet mensuplarının 24 saat görevde olduğu hatırlatıldı. Vatandaşların da suçların önlenmesi için tedbirler alması gerektiği vurgulandı ve broşürlerde sahte para tanıma, yankesicilik, kapkaç ve dolandırıcılık olaylarına karşı tedbirler ile iş yerinden ve evden hırsızlık olaylarına karşı alınması gereken önlemler hakkında bilgilendirme yapıldığı belirtildi. Emniyet güçleri, vatandaşlarla işbirliği yaparak suç oranlarını azaltmayı hedefliyor.

  • Erzincan Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Türkiye'de 4. Sırada
    26 Oca Erzincan Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Türkiye'de 4. Sırada

    Erzincan Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi, asayiş olayları aydınlatma oranında Türkiye genelinde 4. sırada yer aldı. 2023 yılında asayiş olayları aydınlatma oranı yüzde 99,2 olarak gerçekleşen Erzincan Emniyeti, ülke genelindeki ortalamayı geçerek başarılı bir performans sergiledi. Ayrıca, mala karşı işlenen suçlarda ve kişilere karşı işlenen suçlarda da yüksek aydınlatma oranlarına sahip olan Erzincan Emniyeti, ülke genelinde 4. ve 6. sıralarda yer aldı. Büyük çaplı operasyonlar sonucunda ise Narkotik maddelerle mücadele kapsamında önemli miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi.

  • Erzincan İl Emniyet Müdürü Kenan Kurt, 2022 ve 2023 yılını değerlendirdi
    24 Oca Erzincan İl Emniyet Müdürü Kenan Kurt, 2022 ve 2023 yılını değerlendirdi

    Erzincan İl Emniyet Müdürü Kenan Kurt, basın mensuplarıyla bir araya gelerek 2022 ve 2023 yılında yapılan operasyonlar ve çalışmalar hakkında bilgi verdi. Kurt, polis ekiplerinin görünür olarak görev yapmasının suç oranlarına olumlu etki ettiğini belirtti. Ayrıca, Erzincan'da işlenen suçların oranlarında düşüş olduğunu ve çalışmaların devam edeceğini ifade etti.

  • Mardin'de zanlının kapkaç girişimi güvenlik kamerasına yansıdı
    22 Oca Mardin'de zanlının kapkaç girişimi güvenlik kamerasına yansıdı

    Mardin'in Nusaybin ilçesinde bir zanlı, Selahaddin Eyyubi Mahallesi'nde bir kızın elindeki telefonu kapıp kaçtı. Vatandaşların kovaladığı zanlı, kömür çuvallarına takılarak düştü. Zanlı telefonu almadan kaçarken, mağdur kız telefonu yerden aldı. Olay, çevredeki güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

  • Konya'da Cep Telefonu Kapkaçı: 2 Şüpheli Tutuklandı
    11 Oca Konya'da Cep Telefonu Kapkaçı: 2 Şüpheli Tutuklandı

    Konya'da bir kadının cep telefonunun çalındığı ihbarı üzerine yapılan çalışmalar sonucunda, 3 şüpheliden 2'si tutuklandı. Emniyet ekipleri, şüphelilerin kaçış güzergahında bulunan güvenlik kameraları ve KGYS kayıtlarını inceleyerek, şüphelileri belirledi. Zanlılar gözaltına alındıktan sonra adliyeye sevk edildi. R.Ç. serbest bırakılırken, F.İ. ve M.A. tutuklandı. Çalınan cep telefonu ise sahibine teslim edildi.

  • Konya'da Cep Telefonu Kapkaççıları Yakalandı
    11 Oca Konya'da Cep Telefonu Kapkaççıları Yakalandı

    Konya'da bir kadının cep telefonunu çalan 3 şüpheli, polis tarafından gözaltına alındı. İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, hırsızlık ihbarı üzerine çalışma başlattı ve şüphelilerin kaçış güzergahında bulunan güvenlik kameralarıyla kayıtları inceledi. Şüphelilerin kimliklerini belirleyen polis, onları gözaltına aldı ve çalınan cep telefonu sahibine teslim etti.

  • Konya'ya gezmek için gelen 3 genç, kapkaç yaparak çaldıkları telefonu satmak isterken yakalandı
    11 Oca Konya'ya gezmek için gelen 3 genç, kapkaç yaparak çaldıkları telefonu satmak isterken yakalandı

    Konya'ya gezmek için gelen ve paraları bitince bir kadının cep telefonunu kapkaç yaparak çalıp kaçan 3 genç, çaldıkları telefonu satmak isterken yakalandı. Polis ekipleri, güvenlik kameraları ve KGYS kameralarını kullanarak şüphelileri tespit etti ve suçüstü yakaladı. Çalınan cep telefonu sahibine teslim edilirken, 3 şüpheli adliyeye sevk edildi.

  • Beyoğlu'nda Kapkaç Yapan Çift Kaza Yapınca Yakalandı
    08 Oca Beyoğlu'nda Kapkaç Yapan Çift Kaza Yapınca Yakalandı

    Beyoğlu'nda sevgili bir çift, çaldıkları motosikletle 2 gün içerisinde 4 kişinin cep telefonunu kapkaç yaparak çaldı. Polislerin kovalamacası sonucu çift kaza yapınca yakalandı. Tutuklanan çiftin suç kayıtları ortaya çıktı.

  • Beylikdüzü'nde silah ve uyuşturucu operasyonu: 3 kişi tutuklandı
    02 Oca Beylikdüzü'nde silah ve uyuşturucu operasyonu: 3 kişi tutuklandı

    Beylikdüzü'nde polis ekiplerinin düzenlediği operasyonda silah ve uyuşturucu madde ele geçirildi. Operasyonda 5 kişi gözaltına alındı, 3 kişi tutuklandı.

  • Beylikdüzü'nde suç örgütü operasyonu: 3 tutuklama
    02 Oca Beylikdüzü'nde suç örgütü operasyonu: 3 tutuklama

    Beylikdüzü'nde yapılan operasyonda suç örgütüne mensup 5 şüpheliden 3'ü tutuklandı. Operasyonda ruhsatsız silahlar, mermiler ve uyuşturucu ele geçirildi. Tutuklanan şüphelilerin arasında çeşitli suçlardan aranma kaydı bulunanlar da vardı.

  • Beylikdüzü'nde Kalaşnikof ve Uyuşturucu Operasyonu: 5 Şüpheli Yakalandı
    02 Oca Beylikdüzü'nde Kalaşnikof ve Uyuşturucu Operasyonu: 5 Şüpheli Yakalandı

    Beylikdüzü'nde polis ekiplerinin bir eve yaptığı operasyonda, kalaşnikof tüfeği ve çok sayıda mermi ile uyuşturucu madde ele geçirildi. 5 şüpheli tutuklandı.

  • Çorum Emniyet Müdürü Yılbaşı Kontrol Noktalarını Ziyaret Etti
    01 Oca Çorum Emniyet Müdürü Yılbaşı Kontrol Noktalarını Ziyaret Etti

    Çorum Emniyet Müdürü Arif Pehlivan, yılbaşı nedeniyle il genelinde oluşturulan kontrol noktalarını ziyaret ederek, polislerin yeni yılını kutladı. Kontrol noktalarında durdurulan araçların sürücüleri ve vatandaşların yeni yılını kutlayan Emniyet Müdürü Arif Pehlivan, vatandaşların yeni yılı huzur ve emniyet içerisinde geçirmesi için her türlü tedbirin alındığını söyledi. Yeni yıl kutlamalarının yoğun olduğu eğlence mekanları, kamusal alan ve meydanlarda kontrol ve denetimler aralıksız devam ediyor.

  • Adıyaman'da Deprem Bölgesinde Yılbaşı Tedbirleri Alındı
    31 Ara Adıyaman'da Deprem Bölgesinde Yılbaşı Tedbirleri Alındı

    Adıyaman'da 6 Şubat depreminde ağır hasar alan iller arasında yer alması nedeniyle İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yılbaşı tedbirleri alındı. 18 farklı noktada 20 ekip halinde toplam 150 polis memuru görevlendirilerek gasp, kavga, kaza, kapkaç, yankesicilik, sahte para gibi olaylara karşı önlemler alındı. Ayrıca şüpheli kişilerin üst araması ve kimlik kontrolleri de gerçekleştirildi.

  • Adana'da Toplum Destekli Polisler Vatandaşları Bilgilendirdi
    31 Ara Adana'da Toplum Destekli Polisler Vatandaşları Bilgilendirdi

    Adana Emniyet Müdürlüğüne bağlı Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü'nde görevli polisler, yılbaşı öncesi AVM'lerde vatandaşları hırsızlık, dolandırıcılık ve gasp gibi konularda bilgilendirdi. Polisler, sözlü olarak anlatımın yanı sıra bilgilendirme broşürü de dağıttı.

  • Eskişehir Emniyet Müdürlüğü'nden 53 Bin 80 Vatandaşa Bilgilendirme
    30 Ara Eskişehir Emniyet Müdürlüğü'nden 53 Bin 80 Vatandaşa Bilgilendirme

    Eskişehir Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 2023 yılında çeşitli konu ve çalışmalarla toplam 53 bin 80 vatandaşa yönelik bilgilendirme yaparak, mağduriyetlerin önüne geçmeyi hedefledi. Evden veya iş yerinden hırsızlık, dolandırıcılık, sahte para, Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesi (KADES) ve Narkotik Suçlarla Mücadele (UYUMA) projeleri gibi konularda çalışmalar gerçekleştirildi.

  • Eskişehir'de Çocuklara Teknoloji ve Polislik Eğitimi Verildi
    30 Ara Eskişehir'de Çocuklara Teknoloji ve Polislik Eğitimi Verildi

    Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü, kentteki devlet okullarında gerçekleştirdiği toplantılarda 32 bin 250 öğrenciye teknolojinin nitelikli kullanımı, güvenli internet kullanımı, polislik meslek tanıtımı ve genel güvenlik konularında eğitim verdi. Ayrıca, 2023 yılında 53 bin 80 vatandaşa hırsızlık, dolandırıcılık, kadına karşı şiddetin önlenmesi ve narkotik suçlarla mücadele konularında bilgilendirme çalışmaları gerçekleştirildi. İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ise liselerde düzenlenen konferanslarla öğrencilere terörle mücadele konularını anlattı.

  • İlkokul mezunu elektrik ustası ilginç projeler geliştiriyor
    25 Ara İlkokul mezunu elektrik ustası ilginç projeler geliştiriyor

    Yozgat'ın Sarıkaya ilçesinde yaşayan ilkokul mezunu elektrik ustası Yasin Alparslan, köyünde kurduğu atölyesinde ilginç projeler geliştiriyor. Daha önce hırsızlara karşı alarmlı çanta ve ayakkabı yapan Alpaslan, bugünlerde ise doğal yapay hareketlerin enerjiye dönüştürülmesi ve trenlerin kaza yapmalarının önlenmesine yönelik uyarıcı sinyal sistemi üzerine deneyler yapıyor.

  • Şişli'de Kadının Çantasını Kapkaç Yapan Şüpheli Yakalandı
    23 Ara Şişli'de Kadının Çantasını Kapkaç Yapan Şüpheli Yakalandı

    Şişli'de yolda yürüyen kadının çantasını kapkaç yapan şüpheli, güvenlik kamerası görüntülerinden tespit edilerek yakalandı. Şüpheli tutuklandı ve çalınan çanta sahibine teslim edildi.

  • Şişli'de Kadının Çantasını Kapkaç Yöntemiyle Çalan Şüpheli Tutuklandı
    23 Ara Şişli'de Kadının Çantasını Kapkaç Yöntemiyle Çalan Şüpheli Tutuklandı

    Şişli'de sokakta yürüyen bir kadının çantasını kapkaç yöntemiyle çaldığı gerekçesiyle gözaltına alınan şüpheli tutuklandı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, güvenlik kamerası görüntülerini inceleyerek şüphelinin kimliğini belirledi. Zanlı, Eskişehir Mahallesi'nde bir internet kafede yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.

  • Şişli'de Kapkaççı Yakalandı
    23 Ara Şişli'de Kapkaççı Yakalandı

    Şişli'de bir kadının çantasını çalan kapkaççı, Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından bir internet kafede yakalandı. Kapkaç anı ise bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

  • Kağıthane'de gasp ve kapkaç suçlarına karışan şüpheliler yakalandı
    18 Ara Kağıthane'de gasp ve kapkaç suçlarına karışan şüpheliler yakalandı

    Kağıthane'de gasp ve kapkaç suçlarına karışan iki şüpheli, polisin operasyonuyla gözaltına alındı. Gasp anı güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

  • Kağıthane'de Gasp ve Kapkaç Olayının Ardından 2 Şüpheli Yakalandı
    18 Ara Kağıthane'de Gasp ve Kapkaç Olayının Ardından 2 Şüpheli Yakalandı

    Kağıthane'de meydana gelen gasp ve kapkaç olayının ardından harekete geçen ilçe emniyet müdürlüğüne bağlı ekipler, 2 şüpheliyi yakaladı. Kafasını kapüşonuyla kapattıktan sonra takip ettiği kadının telefonunu kapkaç yapan hırsız ise güvenlik kameralarına yakalandı.

  • Kağıthane'de gasp ve kapkaç olaylarına karışan şüphelilerden biri tutuklandı
    18 Ara Kağıthane'de gasp ve kapkaç olaylarına karışan şüphelilerden biri tutuklandı

    Kağıthane'de meydana gelen gasp ve kapkaç olaylarına karıştığı iddia edilen 2 şüpheliden biri tutuklandı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, güvenlik kamerası görüntülerini inceleyerek şüphelilerin kimliklerini belirledi. Şüphelilerden M.E.K. tutuklanırken, A.A. serbest bırakıldı.

  • Diyarbakır'da hırsızlık ve kapkaç şüphelileri yakalandı
    16 Ara Diyarbakır'da hırsızlık ve kapkaç şüphelileri yakalandı

    Diyarbakır'da hırsızlık ve kapkaç suçlarıyla ilgili olarak yapılan operasyonda 25 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin kimlikleri, güvenlik kameraları ve dijital albümdeki görüntüler sayesinde tespit edildi. Operasyonda bir şüphelinin kolundaki dövme, suçun kendisine ait olduğunu ortaya çıkardı.

  • Kayseri'de cezaevi firarisi uyuşturucu taciri yakalandı
    13 Ara Kayseri'de cezaevi firarisi uyuşturucu taciri yakalandı

    Kayseri'de polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, cezaevi firarisi olarak aranan uyuşturucu taciri yakalandı. Yakalanan şahsın toplamda 18 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu belirtildi. Ayrıca, polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucunda 1 Ocak'tan bugüne kadar narkotik suçlardan aranan bin 64 şahıs yakalandı.

  • Didem Kınalı'nın 70 Bin Liralık Telefonu Çalındı
    11 Ara Didem Kınalı'nın 70 Bin Liralık Telefonu Çalındı

    Ünlü oryantal Didem Kınalı, köpeğiyle dışarı çıktığı sırada bir adam tarafından telefonu çalındı. Korku dolu anlarını paylaşan Kınalı, polis ekiplerine teşekkür etti.

  • Didem Kınalı'ya kapkaç: 70 bin TL'lik telefon çalındı
    11 Ara Didem Kınalı'ya kapkaç: 70 bin TL'lik telefon çalındı

    Oryantal Didem Kınalı, köpeğini gezdirirken kapkaççılar tarafından 70 bin TL'lik telefonu çalındı. Kınalı, olayı anlatırken takip edildiğini ve korkunç bir deneyim yaşadığını belirtti. Şüpheliler polis tarafından yakalandı.

  • ORYANTAL DİDEM'E KAPKAÇ ŞOKU
    11 Ara ORYANTAL DİDEM'E KAPKAÇ ŞOKU

    Beyoğlu Cihangir'de köpeğini gezdirmek için dışarıya çıkartan oryantal Didem Kınalı kapkaça uğradı.

  • Didem Kınalı'ya kapkaç: 70 bin TL'lik telefon çalındı
    11 Ara Didem Kınalı'ya kapkaç: 70 bin TL'lik telefon çalındı

    Oryantal Didem Kınalı, köpeğini gezdirirken kapkaççılar tarafından 70 bin TL değerindeki telefonu çalındı. Kınalı, olayı anlatırken insanların dikkatli olmaları gerektiğini ve telefonlarını elde kullanmamaları gerektiğini söyledi.

  • Ünlü oryantal Didem Kınalı'ya kapkaç şoku: Polis şahısları kıskıvrak yakaladı
    11 Ara Ünlü oryantal Didem Kınalı'ya kapkaç şoku: Polis şahısları kıskıvrak yakaladı

    Didem Kınalı, köpeğini gezdirmek için dışarıya çıktığı sırada 70 bin liralık cep telefonu kapkaç yapıldı. Kınalı'nın şikayeti üzerine polis, şahısları kıskıvrak yakaladı. Şahıslardan biri, telefonu para karşılığında geri getirebileceğini söyledi.

  • Ünlü oryantalın cep telefonu kapkaç yapıldı
    11 Ara Ünlü oryantalın cep telefonu kapkaç yapıldı

    Beyoğlu Cihangir'de köpeğini gezdirmek için dışarıya çıkartan ünlü oryantal Didem Kınalı'nın 70 bin liralık cep telefonu 3 şahıs tarafından kapkaç yapıldı. Polis ekipleri şahısları kıskıvrak yakaladı. Şahıslar adliyeye sevk edildi.

  • Şişli ve Beyoğlu'nda 4 günde 9 ayrı kapkaç yapan şüpheli yakalandı
    11 Ara Şişli ve Beyoğlu'nda 4 günde 9 ayrı kapkaç yapan şüpheli yakalandı

    İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Şişli ve Beyoğlu'nda 3 - 7 Aralık tarihleri arasında 9 ayrı kapkaç olayıyla ilgili çalışma başlattı. Şüphelinin aynı suçtan tutuklu bulunduğu cezaevinden izin alarak çıktığı belirlendi. Şüpheli, takip edilerek Şişli'de yeni bir kapkaç gerçekleştireceği sırada suçüstü yakalandı ve tutuklandı.

  • Şişli ve Beyoğlu'nda 4 Günde 9 Kapkaç Yapan Hırsız Yakalandı
    11 Ara Şişli ve Beyoğlu'nda 4 Günde 9 Kapkaç Yapan Hırsız Yakalandı

    Şişli ve Beyoğlu ilçelerinde 4 gün içinde 9 ayrı kapkaç yapan hırsız, polis ekipleri tarafından suçüstü yakalandı. Zanlının aynı suçtan tutuklu bulunduğu cezaevinden izin alarak çıktığı öğrenildi.

  • Şişli ve Beyoğlu'nda Kapkaç Şüphelisi Tutuklandı
    11 Ara Şişli ve Beyoğlu'nda Kapkaç Şüphelisi Tutuklandı

    Şişli ve Beyoğlu'nda 5 günde 9 ayrı kapkaç suçunu işlediği iddiasıyla gözaltına alınan şüpheli tutuklandı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 3-7 Aralık tarihleri arasında Şişli ve Beyoğlu'nda yaşanan 9 ayrı kapkaç olayına ilişkin çalışma başlattı. Çevredeki güvenlik kamera görüntülerini inceleyen ekipler, siyah giyimli ve kasklı bir şüphelinin, kapkaç suçunu aynı motosikletle gerçekleştirdiğini belirledi. Şüpheli, daha önce kapkaç suçundan tutuklu bulunduğu cezaevinden izinli çıkmıştı.

  • İzmir'de kadının çantasını çalan şüpheli tutuklandı
    08 Ara İzmir'de kadının çantasını çalan şüpheli tutuklandı

    İzmir'in Konak ilçesinde bir kadının çantasının kapkaç yöntemiyle çalınması olayının faili olduğu güvenlik kamerası kayıtlarıyla belirlenen şüpheli, tutuklandı. Şüpheli, çantanın içindeki değerli eşyalarla birlikte yakalandı.

  • İzmir'de Kapkaççı Yakalandı
    08 Ara İzmir'de Kapkaççı Yakalandı

    İzmir'in Konak ilçesinde bir kadının çantasını çalan kapkaççı, polis ekiplerinin güvenlik kameralarıyla iz sürmesi sonucu yakalandı. Çalınan çanta ve malzemeler kadına teslim edildi, şüpheli tutuklandı.

  • Hakkari Emniyet Müdürlüğü, öğrencilere kırtasiye seti hediye etti
    05 Ara Hakkari Emniyet Müdürlüğü, öğrencilere kırtasiye seti hediye etti

    Hakkari Emniyet Müdürlüğü, 'Renkli Çizgiler Mutlu Çocuklar' projesi kapsamında Bayköyü İlkokulu'na giderek 50 öğrenciye kırtasiye seti ve cetvel takımı hediye etti.

  • Şişli'de kadının çantasını çalan kapkaççılar kamerada
    03 Ara Şişli'de kadının çantasını çalan kapkaççılar kamerada

    Şişli'de bir kadının çantasını kapkaç yöntemiyle çalan zanlılar güvenlik kamerasına yansıdı. Motosikletli kapkaççılar, polis ekiplerince yakalandı.

  • Şişli'de Kadının Çantasını Kapkaç Yapan Zanlılar Yakalandı
    03 Ara Şişli'de Kadının Çantasını Kapkaç Yapan Zanlılar Yakalandı

    Şişli'de bir kadının çantasını kapkaç yöntemiyle çalan zanlılar, güvenlik kamerasına yansıdı. Motosikletli kapkaççılar, polis ekiplerince yakalandı. Şahısların üzerinde yapılan aramada çalınan eşyalar ele geçirildi.

  • Diyarbakır'da hırsızlık ve kapkaç operasyonu: 12 kişi tutuklandı
    02 Ara Diyarbakır'da hırsızlık ve kapkaç operasyonu: 12 kişi tutuklandı

    Diyarbakır'da ev ve iş yerlerinden hırsızlık ile kapkaç olaylarına karışan şüphelilere yönelik polisin düzenlediği 'Rötuş' operasyonunda 12 kişi yakalanıp, tutuklandı. Şüphelilerin yakalanma anı güvenlik kameralarına yansıdı.

  • Cihangir'de Dövme Sanatçısı Genç Kıza Kapkaç Yapan Şahıslar Yakalandı
    23 Kas Cihangir'de Dövme Sanatçısı Genç Kıza Kapkaç Yapan Şahıslar Yakalandı

    Cihangir'de yolda yürüyen dövme sanatçısı genç kızı araçla takip eden iki şahıs çantasını kapkaç yaparak kaçtı. Polis, 34 ayrı güvenlik kamerası izleyerek şahısları yakaladı. Şahısların arkadaşına araç kiralattırıp kapkaç yapmaya gittikleri ortaya çıktı.

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'İnşallah çok kısa bir zamanda Netanyahu pılını pırtısını toparlayıp buradan çekilecek.'
    22 Kas Cumhurbaşkanı Erdoğan: "İnşallah çok kısa bir zamanda Netanyahu pılını pırtısını toparlayıp buradan çekilecek."

    Cumhurbaşkanı Erdoğan: "İnşallah çok kısa bir zamanda Netanyahu pılını pırtısını toparlayıp buradan çekilecek.

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'İsrail'in aşama aşama Filistin topraklarını işgali adeta bir kapkaç olayıydı ama artık devran böyle dönmüyor.
    22 Kas Cumhurbaşkanı Erdoğan: "İsrail'in aşama aşama Filistin topraklarını işgali adeta bir kapkaç olayıydı ama artık devran böyle dönmüyor.

    Cumhurbaşkanı Erdoğan: "İsrail'in aşama aşama Filistin topraklarını işgali adeta bir kapkaç olayıydı ama artık devran böyle dönmüyor.

  • Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: 'Her şeyden önce herkes bir defa şunu bilmeli, Gazze bir Filistin toprağıdır.'
    22 Kas Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: "Her şeyden önce herkes bir defa şunu bilmeli, Gazze bir Filistin toprağıdır."

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: "Her şeyden önce herkes bir defa şunu bilmeli, Gazze bir Filistin toprağıdır.

  • Yolda yürüyen adama kapkaç kamerada
    16 Kas Yolda yürüyen adama kapkaç kamerada

    Bursa'da yolda yürüyen bir kişinin cüzdanını çalan şüpheliler, güvenlik kamerasına yakalandı. Mağdur adamın peşinden koştuğu şüpheliler, polis tarafından kıskıvrak yakalandı. Hırsızlardan birinin daha önce 10 ayrı suçtan hapis cezası olduğu ortaya çıktı.

  • Bursa'da Cüzdan Kapkaçı Yapan Şüpheliler Yakalandı
    16 Kas Bursa'da Cüzdan Kapkaçı Yapan Şüpheliler Yakalandı

    Bursa'da yolda yürüyen bir kişinin cüzdanını kapkaç yöntemi ile çalan 2 şüpheli, polisin sıkı takibi sonucu yakalandı. Şikayet üzerine başlatılan çalışmalar sonucunda şüphelilerin kimlikleri belirlendi ve operasyon düzenlendi. Yakalanan şüpheliler adliyeye sevk edildi. Olayın güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerinde, şüphelilerin cüzdanı alıp kaçtığı, mağdurun ise peşlerinden koştuğu görüldü.

  • Bursa'da Kapkaç Olayı: Şüpheliler Yakalandı
    16 Kas Bursa'da Kapkaç Olayı: Şüpheliler Yakalandı

    Bursa'da yolda gördükleri kişinin cüzdanını çalan ve kaçan iki şüpheli, polis tarafından yakalandı. Mağdurun peşinden koştuğu sırada düşmesi güvenlik kamerasına yansırken, polis ekipleri şüphelileri kıskıvrak yakaladı. Yakalanan şüphelilerden birinin 10 ayrı suçtan 15 yıl hapis cezası olduğu belirlendi.

  • İstanbul'da film gibi olay kamerada: sevgililerin kapkaç oyununu polis bozdu
    12 Kas İstanbul'da film gibi olay kamerada: sevgililerin kapkaç oyununu polis bozdu

    Kağıthane'de bir kadın, iş yaptığı ortağının 500 bin lirasını çalmak için sevgilisini kapkaççı kılığına soktu. Bankadan çektiği parayı çaldırtan kadının oyunu polis tarafından bozuldu. Olay kameralara yansıdı ve şüpheliler adli işlem yapıldıktan sonra serbest bırakıldı.

  • Kağıthane'de Kadın, İş Ortaklığından Çaldığı Parayı Kapkaççı Kılığındaki Sevgilisiyle Çaldırttı
    12 Kas Kağıthane'de Kadın, İş Ortaklığından Çaldığı Parayı Kapkaççı Kılığındaki Sevgilisiyle Çaldırttı

    Kağıthane'de bir kadın, iş yaptığı ortağının yarım milyon lirasını çalmak için akılalmaz bir plan yaptı. Sevgilisini kapkaççı kılığına sokan kadın, bankadan çektiği parayı çaldırttı. Olaydan sonra emniyete giderek kapkaça uğradığını söyleyen kadının oyununu Kağıthane Asayiş Büro Amirliği polisleri bozdu. Kapkaçtan hemen önce sevgilisiyle aynı anda telefon görüşmesini sonlandıran kadını, acemi oyunculuğu ele verdi. Film gibi olay kameralara anbean yansıdı.

  • Antalya'da 766 şüpheliden 100'ü tutuklandı
    07 Kas Antalya'da 766 şüpheliden 100'ü tutuklandı

    Antalya'da yapılan bir aylık çalışmada, çeşitli suçlardan aranan 766 şüpheliden 100'ü tutuklandı. İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 67 bin 851 kişiyi sorgulayarak aranması bulunan şüphelileri yakaladı. Operasyonlarda çok sayıda silah, çalıntı araç ve diğer suç delilleri ele geçirildi.

  • Adana'da Elektrikli Bisikletli Gençler Cep Telefonu Çaldı
    01 Kas Adana'da Elektrikli Bisikletli Gençler Cep Telefonu Çaldı

    Adana'da elektrikli bisikletli iki genç, sokakta yürüyen bir kişinin cep telefonunu çalarak kaçtı. Polis tarafından güvenlik kamerası görüntülerinden tespit edilen şüphelilerden biri, doğum günü pastası almak için çaldıklarını söyledi. Tutuklanan şüpheli, diğer şüpheli ise serbest bırakıldı.

  • Adana'da Kapkaççı Tutuklandı
    01 Kas Adana'da Kapkaççı Tutuklandı

    Adana'nın merkez Yüreğir ilçesinde güvenlik kamerasından tespit edilerek gözaltına alınan kapkaççı tutuklandı. Atakent Mahallesi'nde meydana gelen olayda, Özcan A'nın elindeki cep telefonunu çalan şüpheliler, polis ekiplerinin çalışmaları sonucunda yakalandı. İfadeleri alınan şüphelilerden biri serbest bırakılırken, diğeri tutuklandı.

  • Adana'da Genç Doğum Gününde Telefon Kapkaçı Yaptı
    01 Kas Adana'da Genç Doğum Gününde Telefon Kapkaçı Yaptı

    Adana'da doğum gününde pasta alacak parası olmadığı için sokakta yürüyen bir kişinin telefonunu kapkaç yöntemiyle çalan 18 yaşındaki genç tutuklandı. Olayın ardından polis, güvenlik kameralarını inceleyerek şüphelilerin kaçtığı yeri tespit etti ve şüpheliler evlerinde yakalandı.

  • Mersin'de Hırsızlık Olaylarında Düşüş Yaşandı
    25 Eki Mersin'de Hırsızlık Olaylarında Düşüş Yaşandı

    Mersin'de evden hırsızlık olaylarında %11, işyerinden hırsızlık olaylarında %30 ve yankesicilik olaylarında ise %29 düşüş yaşandığı bildirildi. İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin çalışmaları sonucunda bu düşüşün gerçekleştiği belirtildi. Ayrıca, kapkaç olaylarının tamamının aydınlatıldığı ve hırsızlık olaylarına karışan bin 432 şüphelinin yakalandığı ifade edildi.

  • Antalya'da Kapkaç Yöntemiyle Hırsızlık Yapan Zanlı Tutuklandı
    20 Eki Antalya'da Kapkaç Yöntemiyle Hırsızlık Yapan Zanlı Tutuklandı

    Antalya'da meydana gelen 6 kapkaç ve yağma olaylarıyla ilgili olarak yapılan çalışmalar sonucunda, şüpheli M.A.K. gözaltına alındı. Zanlı, emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi ve 'kapkaç' ve 'nitelikli yağma' suçlarından tutuklandı.

  • Antalya'da 5 ayrı mahallede 6 ayrı 'kapkaç' ve 'yağma' olaylarının şüphelisi tutuklandı
    20 Eki Antalya'da 5 ayrı mahallede 6 ayrı 'kapkaç' ve 'yağma' olaylarının şüphelisi tutuklandı

    Antalya'da Meydankavağı, Muratpaşa, Karşıyaka, Konuksever, Yenigün Mahallelerinde meydana gelen 6 ayrı 'kapkaç' ve 'yağma' olaylarının şüphelisi M.A.K. yakalanarak tutuklandı. Gözaltına alınan şüpheli, 6 ayrı suçtan Antalya Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildi ve Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklandı.

  • Beyoğlu'nda Motosikletle Kapkaç Yapan 3 Şüpheliden İkisi Tutuklandı
    14 Eki Beyoğlu'nda Motosikletle Kapkaç Yapan 3 Şüpheliden İkisi Tutuklandı

    Beylikdüzü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, ilçede yaşanan 5 ayrı kapkaç olayının aydınlatılmasına yönelik çalışma yürüttü. Çalışma sonucunda, 153 iş yeri ve eve ait güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen ekipler, 3 zanlıyı Esenyurt Gökevler Mahallesi'nde yakaladı. Şüphelilerin kapkaç yöntemiyle ele geçirdikleri eşyaları Küçükçekmece'de bir iş yeri çalışanına sattığı belirlendi. U.E.A. ve B.Ç. tutuklanırken, U.M. serbest bırakıldı.

  • Beylikdüzü'nde Kadının Çantasını Çalan Motosikletli Kapkaççılar Yakalandı
    14 Eki Beylikdüzü'nde Kadının Çantasını Çalan Motosikletli Kapkaççılar Yakalandı

    Beylikdüzü'nde yolda yürüyen bir kadının çantasını çalan motosikletli kapkaççılar, polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Şahısların kimlik bilgileri tespit edildi ve olayda kullandıkları motosiklet ile birlikte yakalandılar. İlgili şahıslardan biri serbest bırakılırken diğerleri tutuklandı.

  • Beylikdüzü'nde motosikletli kapkaççılar yolda yürüyen kadının çantasını böyle çaldı
    13 Eki Beylikdüzü'nde motosikletli kapkaççılar yolda yürüyen kadının çantasını böyle çaldı

    Beylikdüzü'nde yolda yürüyen bir kadının çantasını çalan motosikletli kapkaççılar güvenlik kamerasına yansıdı. Olayda kadının şaşkınlık yaşadığı görülürken, kapkaççılar hızla kayboldu.

  • Brüksel'de Metroda Cep Telefonu Hırsızı Yakalandı
    06 Eki Brüksel'de Metroda Cep Telefonu Hırsızı Yakalandı

    Belçika'nın başkenti Brüksel'de metroda cep telefonunun çalındığını fark eden polis, zanlıyı kovalamaca sonucu yakaladı. Sivil polisler, kapkaç vakalarının artması üzerine metroda gözlem yaparken şüphelendikleri bir kişiyi takibe aldı. Zanlı metrodan inmek üzereyken polisler, cep telefonunun yerinde olmadığını fark etti. Ardından başka bir şüpheli koşmaya başladı ve polisler tarafından yakalandı. Çalınan cep telefonu da geri alındı ve şüpheli gözaltına alındı.

  • Ağrı'da firari şahıslar yakalandı
    05 Eki Ağrı'da firari şahıslar yakalandı

    Ağrı'da hırsızlık suçlarından aranan ve toplamda 23 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan iki şahıs, polis ekipleri tarafından metruk binada yakalanarak gözaltına alındı. Şahıslar tutuklanarak cezaevine gönderildi.

  • Ağrı'da Firari Durumda Olan İki Şahıs Yakalandı
    05 Eki Ağrı'da Firari Durumda Olan İki Şahıs Yakalandı

    Ağrı'da hırsızlık suçlarından aranan ve kesinleşmiş hapis cezaları bulunan A.K. ve S.B. isimli şahıslar, yapılan operasyonlar sonucu metruk binada yakalanarak gözaltına alındı. Şahıslar tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Advertisement