Turistleri Taşıyan Minibüsün Bariye Çarpma Anı Kamerada - Son Dakika
Güncel

Turistleri Taşıyan Minibüsün Bariye Çarpma Anı Kamerada

Turistleri Taşıyan Minibüsün Bariye Çarpma Anı Kamerada

* Kurtköy'de arap turistleri, Sabiha Gökçen Havalimanı'na götüren lüks minibüs bariyerlere çarptı.

17.11.2016 16:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

* Kurtköy'de arap turistleri, Sabiha Gökçen Havalimanı'na götüren lüks minibüs bariyerlere çarptı.

Kazada minibüsün önünden giren bariyer arka camından çıktı.

Feci kazada turistlerden 1'i öldü, 5'i ise yaralandı.

Kaza anı kameralara yansıdı

Haber-Kamera: Cengiz ÇOBAN - İSTANBUL DHA

Pendik Kurtköy'de Arap turistleri, Sabiha Gökçen Havalimanı'na götüren lüks minibüsün kaza yapması sonucu 1 kişi öldü, 5 kişi de yaralandı.

Kaza saat 11.30 sıralarında Pendik Kurtköy Bağlantı yolu Sabiha Gökçen Havalimanı istikametinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, içinde Suudi Arabistanlı turistleri taşıyan özel minibüsün şoförü Murat Şahin, direksiyon hakimiyetini kaybederek bariyerlere çarptı. Bariyerlerin ok gibi araca saplandı. Aracın ön bölümünden giren bariyer arka camından çıktı.

Araçta bulunan 11 yaşındaki Badawi Nadeen Nidalar hayatını kaybetti. 5 kişi de yaralandı.

Nidalar'ın cenazesi itfaiye ve polis ekiplerinin çalışmasıyla araçtan çıkarılarak ambulansla Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından bariyerlere sıkışan araç kaldırılarak trafik normale döndü.Araç sürücüsü Murat Şahin polis merkezine götürülürken ekiplerin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

KAZA ANI KAMERA

Kaza anı belediyenin kameralarına yansıdı. Görüntülerde hızla gelen minibüsün bariyerlere çarptığı görülüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Turistleri Taşıyan Minibüsün Bariye Çarpma Anı Kamerada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, CHP'li Meclis Üyesi Cavit Cebeci'yi başkan yardımcısı olarak atadı
    08:52 Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, CHP'li Meclis Üyesi Cavit Cebeci'yi başkan yardımcısı olarak atadı

    Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, CHP'li Meclis Üyesi Cavit Cebeci'yi belediye başkan yardımcısı olarak görevlendirdi. Cebeci, Ertaş'ın seçim sürecinde yakın çalışma ekibinden olan bir isimdir.

  • Mersin'in Mut ilçesinde İki Kadın Muhtar Adayı Seçimleri Kazandı
    08:49 Mersin'in Mut ilçesinde İki Kadın Muhtar Adayı Seçimleri Kazandı

    Mersin'in Mut ilçesinde gerçekleşen mahalli idareler genel seçimlerinde, Fatma Ayan ve Fatma Dorla isimli iki kadın muhtar adayı seçimleri kazanarak muhtar seçildi. Ayan, Tuğrul Mahallesi'nde 63 oy alarak muhtar seçilirken, Dorla ise Çömelek Mahallesi'nde 125 oy alarak muhtar seçildi. İki kadın muhtar da görevlerine başlamak için mazbatalarını aldı ve mahallelerinde hizmet etmek için çalışacaklarını ifade etti.

  • Balıkesir Havran Millet Bahçesi Piknikçilerin Yeni Gözdesi
    08:41 Balıkesir Havran Millet Bahçesi Piknikçilerin Yeni Gözdesi

    Balıkesir'in Havran ilçesinde Havran Belediyesi tarafından yapılan Millet Bahçesi, bölgede piknikçilerin yeni gözdesi oldu. Kazdağı eteklerinde geniş bir alanda Havran Belediyesi tarafından hayata geçirilen Havran Millet Bahçesi baharın gelişiyle birlikte büyük ilgi görüyor. Sıcak bahar havalarının yaşandığı şu günlerde temiz sıcak havanın keyfini çıkartanlar piknik için bu mekanı tercih ediyorlar. Oyun parkları, piknik alanları, yürüyüş ve bisiklet yolları ve sosyal alanları ile vatandaşlara hizmet veren Havran Millet Bahçesi peyzaj çalışmaları ile de dikkatleri çekiyor. Millet Bahçesi'nin büyük ilgi gördüğünü ifade eden Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy 'Belediyemiz tarafından ilçemize kazandırılan, Havran Millet bahçesinde, piknik yapan binlerce vatandaşlarımızla birlikte olduk. Samimiyetlerinden ve misafirperverliklerinden dolayı sonsuz teşekkür ederiz. Tüm körfez halkını bu güzel Havran Millet Bahçesinde zaman geçirmeye davet ediyoruz' dedi.

  • TikTok'ta skandallar bitmiyor! 2 aylık hamile kadın çocuğuna baba bulmak için video paylaştı
    08:08 TikTok'ta skandallar bitmiyor! 2 aylık hamile kadın çocuğuna baba bulmak için video paylaştı

    Son dönemde birbirinden skandal görüntülerin yer aldığı ve tepkilerin odağında yer alan sosyal medya platformu TikTok'ta yayınlanan yeni bir video tartışma yarattı. 2 haftalık hamile olduğunu belirten genç bir kadın paylaştığı videoda çocuğuna baba aradığını ifade etti. Videoya not düşen genç kadın "2 haftalık hamileyim. Çocuğuma baba arıyorum, adam gibi adam" dedi.

  • İranlı şarkıcı Moein'in van konserinde izdiham: Cam kapılar kırıldı, ezilme tehlikesi yaşandı
    07:42 İranlı şarkıcı Moein'in van konserinde izdiham: Cam kapılar kırıldı, ezilme tehlikesi yaşandı

    İran'ın en çok dinlenen şarkıcısı Moein, Van'da bir konser verdi. Konser için kente gelen binlerce İranlı, saatlerce konser alanına girebilmek için bekledi. Konser alanının önünde yaşanan izdiham nedeniyle cam kapılar kırıldı ve birçok kişi ezilme tehlikesi geçirdi. Polis ve özel güvenlik görevlilerinin yoğun güvenlik önlemi aldığı konser, basına kapalı yapıldı.

  • Counter-Strike 2 Oyuncuları Hile Kullanımından Şikayetçi
    07:09 Counter-Strike 2 Oyuncuları Hile Kullanımından Şikayetçi

    Valve, yıllardır merakla beklenen Counter-Strike 2'yi Eylül 2023'te piyasaya sürdü. Ancak oyuncular, hile kullanımının hala yaygın olduğunu ve Valve'ın bu sorunu çözemediğini belirtiyor. Counter-Strike 2'nin Anti-Hile sistemine rağmen duvar arkasını görme ve otomatik nişan alma gibi hilelerin hala sıkça kullanıldığı söyleniyor. Valve'ın bu konuda nasıl bir adım atacağı merak konusu.


Advertisement