Turizm Acente Temsilcileri Akdağmadeni İlçesini Gezdi - Son Dakika
Yerel

Turizm Acente Temsilcileri Akdağmadeni İlçesini Gezdi

Turizm Acente Temsilcileri Akdağmadeni İlçesini Gezdi

Yozgat Dernekler Federasyonu tarafından hayata geçirilen Tur Operatörleri ve Acentelerine Tanıtım Projesi kapsamında Akdağmadeni’ ne gelen 50 kişilik grup Kaymakam Ahmet Yıldız ve İlçe Belediye Başkanı Suphi Daştan ile birlikte Akdağmadeni’nin tarihi ve doğal güzelliklerini gezdi.

29.09.2014 17:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yozgat Dernekler Federasyonu tarafından hayata geçirilen Tur Operatörleri ve Acentelerine Tanıtım Projesi kapsamında Akdağmadeni' ne gelen 50 kişilik grup Kaymakam Ahmet Yıldız ve İlçe Belediye Başkanı Suphi Daştan ile birlikte Akdağmadeni'nin tarihi ve doğal güzelliklerini gezdi.

TÜRSAB Orta Anadolu Yürütme Kurulu Başkanı Ercan M. Durmuş ve turizm acente temsilcileri, İlçe Kaymakamı Ahmet Yıldız ve İlçe Belediye Başkanı Suphi Daştan, Akdağmadeni ilçesinde bulunan tarihi Hapishane binası, Eski PTT binası, Eski Endüstri Meslek lisesi binası, Halk Eğitim Binası, Eski Kilise tarihi yapılarında incelemelerde bulunarak tarihi yapılar ile ilgili bilgiler aldı. Eski Kilise incelemesinden sonra Belediye tarafından restorasyonu tamamlanan Eski Askerlik Şubesi Binasına geçen guruba burada İlçe Belediye Başkanı Suphi Daştan tarafından ilçenin simgelerinden birisi olan salep ikram edildi.

Daha sonra ormanlık alanları gezilirken Belediye Başkanı Suphi Daştan,"

İlçemizde turizmin gelişmesi için birçok çalışmaya imza attık. İlçemizin tarihi yapılarını bir bir restore ediyoruz ve turizme kazandırmayı hedefliyoruz. Bugün bu organizasyonda bizimle beraber olan turizm Acenteleri ve tur operatörleri arkadaşlarımızın İlçemize gelmesi burada inceleme yaparak turizm açısından potansiyeli olan ilçemizi tanıması ve ilerleyen dönemlerde tanıtması bizler için çok önemli. Bu organizasyonu düzenleyen, başta Sayın Valimize, Yozgatlılar Dernek Federasyonu Başkanı Sayın Ahmet Koç'a TÜRSAB Orta Anadolu Yürütme Kurulu Başkanı Ercan M. Durmuş' a ve İlçemizi turizme kazandırmak ve bilgi edinmek için buraya gelen Turizm Acenteleri ve tur Operatörlerine teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Daştan, "Her zaman söylediğimiz gibi bizlerin hedefi ilçemizi Orta Anadolu da bir numaralı ilçe durumuna getirmek bunun içinde Akdağmadeni'nin tek bir çıkış yolu var oda turizmdir. Sıcak suyumuzla, tarihi yapılarımızla, Ormanlarımızla, uzun vade de yapılacak olan kayak turizmi ile İlçemiz parmakla gösterilen bir konuma gelecek ve çalışmalarımız bu yöndedir" diye konuştu.

TÜRSAB Orta Anadolu Yürütme Kurulu Başkanı Ercan M. Durmuş yaptığı açıklama, " İlk başta bizlere bu imkanı sunan Sayın Yozgat Valisine, Yozgat Dernekler Federasyonu Başkanı Ahmet Koç Bey'e ve bizleri Akdağmadeni'nde en iyi şartlarda ağırlayan misafirperverliği ile bizleri etkileyen Sayın Belediye Başkanımız Suphi Daştan Bey' e ekibim adına teşekkürlerimi sunuyorum.Yaptığımız incelemeler sonucunda Akdağmadeni tarihi yapıları ve doğal güzellikleri ile turizme kazandırılması gereken bir konuma sahip. Sıcak suyu doğa ve tarihi ile birlikte bizler gördük ki Akdağmadeni ilerleyen dönemlerde adından sıkça söz ettirecek. Bizlerde yapmış olduğumuz bu geziyle birlikte Akdağmadeni için neler yapabiliriz oturup arkadaşlarımızla bir plan yapacağız. Umuyoruz ki Akdağmadeni bir destinasyonun bir kolu olarak gezi faaliyetleri düzenlenecektir" ifadelerini kullandı. - YOZGAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Turizm Acente Temsilcileri Akdağmadeni İlçesini Gezdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement