Turizm Haftası - Son Dakika
Yerel

Turizm Haftası

Turizm Haftası

Ordu Valisi Çiftçi, mesaj yayımladı.

14.04.2014 15:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vali Kenan Çiftçi, Ordu'nun turizm çeşitliliği bakımından diğer şehirlere göre çok daha fazla olanaklara sahip olduğunu ifade etti.

Vali Çiftçi, Turizm Haftası nedeniyle yayımladığı mesajında, turizmin ülke ekonomisini güçlendirme ve kültürü diğer nesillere aktarma bakımından büyük önem arz ettiğini belirtti.

Türkiye'nin turizm çeşitliliği bakımından çok zengin bir ülke olduğunu vurgulayan Vali Çiftçi, şunları kaydetti:

"Mavi ile yeşilin iç içe bulunduğu tabiatın mucizevi renklerini aynı anda, aynı ortamda gördüğümüz Ordumuz, turizm çeşitliliği bakımından diğer şehirlerimize göre çok daha fazla olanaklara sahiptir. 117 kilometre kıyı şeridine sahip şehrimizin tüm sahillerinde denize girilebilirken aynı zamanda kışın Çambaşı yaylasında kış sporları yapılabilmektedir. Bir birinden güzel ve göz alıcı tabiata sahip yaylalarımız ise gidilip görülmesi gereken mekanlarımızın başında gelir. Yurt içinden olduğu kadar yurt dışından da konuklarını ağırlayan güzel Ordu'muz, kendine özgü lezzetli mutfağıyla, endemik çeşitleriyle dikkat çeken zengin bitki örtüsüyle gezmeye, görmeye değer şehirlerimizden birisidir. Turizmin daha da geliştiği ülkemizi ziyaret eden turist sayısının çok daha fazla olduğu kültürümüzü tanıttığımız bir gelecek temenni ediyor turizm haftasını kutluyorum." - Ordu

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Turizm Haftası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement