Turizm Haftası - Son Dakika
Yerel

Turizm Haftası

Turizm Haftası

Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu, ilçenin kalesiyle, inanç turizmi ve termal turizmiyle ciddi bir potansiyele sahip olduğunu bildirdi.

17.04.2014 17:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu, ilçenin kalesiyle, inanç turizmi ve termal turizmiyle ciddi bir potansiyele sahip olduğunu bildirdi.

Sertoğlu, Turizm Haftası dolayısıyla yaptığı açıklamada, dünyanın en hızlı gelişen ve değişen sektörlerinden birinin turizm olduğunu ifade etti.

Turizmin ülke ekonomisine yaptığı katkının yanı sıra kültürlerin birbirini tanımasında, kaynaşmasında ve evrensel anlamda barışın sağlanmasında da önemli bir araç olduğuna vurgu yapan Sertoğlu, Pasinler'i dünya çapında bir turizm markası yapmak amacıyla doğaya, tarihe, bütünüyle çevreye duyarlı bir anlayışla sürdürülebilir ve rekabetçi bir turizm politikası uygulamak en büyük hedefimizdir" ifadelerini kullandı.

Turizm sektöründe Pasinler'in daha ön plana çıkması için turizm alanında hak ettiği noktaya getirmek için çalışacaklarını vurgulayan Sertoğlu, şunları kaydetti:

"Tarihi ve kültürel alanda turizmin her boyutunu kucaklayan, Türkiye'nin ender ilçelerinden birisi olan Pasinler'in doğal güzellikleriyle, kalesiyle, inanç turizmiyle ve termal turizm gibi çeşitlendirilebilir anlamdaki faaliyetlerinin artırılması ve tanıtılması ilçemize ve halkımıza büyük katkı sağlayacaktır." - Erzurum

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Turizm Haftası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement