Hasankeyf'te Turizm Haftasında Barış Mesajları - Son Dakika
Yerel

Hasankeyf'te Turizm Haftasında Barış Mesajları

Hasankeyf\'te Turizm Haftasında Barış Mesajları

Batman'a gelen Hülya Koçyiğit, kalçasını incittiği için tekerlekli sandalye ile geldiği Hasankeyf'te barış mesajları verdi.

16.04.2014 12:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

38. Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Batman’a gelen ünlü sinema sanatçısı Hülya Koçyiğit, kalçasını incittiği için tekerlekli sandalye ile geldiği Hasankeyf’te barış mesajları verdi.

 

‘KUCAKLAŞMAK VE KAVUŞMAK İSTİYORUZ’

Türk sinemasının ünlü yıldızlarından Hülya Koçyiğit, 38. Turizm Haftası etkinlikleri için geldiği Batman'da tarihi Hasankeyf İlçesini ziyaret etti.

Batman'da, 38. Turizm Haftası etkinliklerinin ilk gününe, Türk sinemasının ünlü oyuncularından Hülya Koçyiğit ve ses sanatçısı Selahattin Alpay katıldı.

Batman'da karşılandıktan sonra Hasankeyf'i gezen Hülya Koçyiğit, kalçasındaki kırık nedeniyle tekerlekli sandalye ile tarihi ilçeyi gezdi.

Hasankeyf Kaymakamı Temel Ayca tarafından Hasankeyf girişinde karşılanan Koçyiğit, Hasankeyf’e hayran kaldığını belirterek, “Başlangıçta buraya gelirken birçok insanın tereddüdü vardı. Ama, bugün giderek daha çok insan inanıyor ve daha çok insan biliyor artık geriye dönmek istemiyoruz. Bundan böyle barış, huzur istiyoruz. Kol kola birlikte kalkınmak istiyoruz. Kucaklaşmak ve kavuşmak istiyoruz. Bir birimizi affetmek istiyoruz, zannediyorum Türkiye'de bu hakimdir” dedi.

Hasankeyf'te kendisine yapılan ilgiden dolayı duygulandığını belirten Koçyiğit, folklor ekibinin güzel oyunlarına alkışla tempo tuttu. 

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Hasankeyf'te Turizm Haftasında Barış Mesajları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement