Beypazarı'nda Turizm İşletmecilerinden Uygulamalı Liseye Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Beypazarı'nda Turizm İşletmecilerinden Uygulamalı Liseye Ziyaret

Beypazarı'ndaki otel, konak, pansiyon ve restoran işletme sahipleri, uygulamalı eğitim verilen Evliya Çelebi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret etti.

02.03.2015 11:33  Güncelleme: 11:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ANKARA  (AA) - Beypazarı ilçesindeki otel, konak, pansiyon ve restoran işletme sahipleri, uygulamalı eğitim verilen Evliya Çelebi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret etti.

Ziyarette konuşan okul müdürü Hüseyin Kaplan, verdikleri eğitimle, yetiştirdikleri öğrencilerle, ilçe turizmine katkı vermeye çalıştıklarını ifade ederek, turizmde kalite çıtasını yükseltmede önemli rol oynadıklarını söyledi.

Kaplan, öğrencilerin okulda, hangi alanda eğitim öğretim görüyorlarsa o alanda uygulamalı dersleri bulunduğunu anlatarak, turizm, otelcilik, kat hizmetleri, aşçılık ve muhasebe alanında eğitim verildiğini belirtti.

Otelcilik için uygulama odası bulunduğunu kaydeden Kaplan, "Burada öğrencilerimize, uygulamalar bizzat öğretmenleri tarafından anlatılarak gösteriliyor. Ayrıca, okulumuzun alt katında, kocaman bir mutfağımız mevcut. Burada da yemekleri pişirerek öğreniyorlar. Yemekler, ilçe bazında taşımalı eğitim öğretim gören 800 öğrenciye okullarında servis ediliyor" diye konuştu.

İşletme sahipleri, okuldan mezun olan öğrencileri, işletmelerinde kaliteyi artırmak ve sunum tekniklerini geliştirmek amacıyla istihdam edebileceklerini iletti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Beypazarı'nda Turizm İşletmecilerinden Uygulamalı Liseye Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement