Turizm Merkezlerindeki Tatilciler Dönüş Yolunda - Son Dakika
Güncel

Turizm Merkezlerindeki Tatilciler Dönüş Yolunda

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Dönüş yolundaki yoğunluktan detaylar Ramazan Bayramı tatili dolayısıyla yerli turist yoğunluğu yaşanan Güney Ege'nin gözde tatil merkezleri Bodrum, Datça, Marmaris ve Fethiye'deki karayollarında tatilin son gününde trafik yoğunluğu yaşanmaya başladı.

10.07.2016 15:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Dönüş yolundaki yoğunluktan detaylar Ramazan Bayramı tatili dolayısıyla yerli turist yoğunluğu yaşanan Güney Ege'nin gözde tatil merkezleri Bodrum, Datça, Marmaris ve Fethiye'deki karayollarında tatilin son gününde trafik yoğunluğu yaşanmaya başladı.

Bayramda binlerce kişinin tatilini geçirmek için geldiği kıyı kesimlerde artan trafik yoğunluğu nedeniyle Muğla Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik ekipleri ve Jandarma trafik ekipleri sabah saatlerinden itibaren turizm merkezlerinin gidiş ve dönüş istikametlerinde uygulama başlattı.

Turistik ilçeler Bodrum, Datça, Marmaris ve Fethiye'de karayollarına çok sayıda sabit radar yerleştirilirken, trafik polisleri hız, alkol ve emniyet kemeri kontrollerini artırdı.

Özellikle İstanbul ve Ankara ile yakın illerden gelen ziyaretçiler, turizm merkezlerinde trafik yoğunluğuna neden oldu. Marmaris ilçesinde yoğunluğun önüne geçebilmek amacıyla trafik ışıkları devre dışı bırakılarak ekipler tarafından sürücüler yönlendirildi.

Ramazan Bayramı tatilinde 2,5 milyona yakın yerli turistin ziyaret ettiği Bodrum'da ise Yokuşbaşı, Kıbrıs Şehitleri Caddesi ile Turgutreis Mahallesi güzergahlarında geri dönüşler nedeniyle uzun araç kuyrukları oluştu.

Ekipler, sürücülerin güvenli seyahat edebilmesi için çalışmalarını sürdürüyor.

Turizm Merkezlerindeki Tatilciler Dönüş Yolunda
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Turizm Merkezlerindeki Tatilciler Dönüş Yolunda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement