Turizmci Hüseyin Aslan'dan Kültür Seferberliği - Son Dakika
Yerel

Turizmci Hüseyin Aslan'dan Kültür Seferberliği

Turizmci Hüseyin Aslan\'dan Kültür Seferberliği

Onlarca köy okuluna kitap toplayarak kültür seferberliği başlatan GATOB Kurucu Başkanı Turizmci Hüseyin Aslan, "tek amacım çocuklar okusun" dedi.

06.03.2016 11:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hem turizmci hem kültür sevdalısı

Güneydoğu Turizm Otelcileri Birliği Başkanı ve Batman Real Konak Genel Koordinatörü Hüseyin Aslan, köy okyllarına yaptığı kitap bağışı kampanyasına değinerek "tek amacım çocuklar okusun" dedi.

Real Konak Hotel Genel Koordinatörü Hüseyin Aslan, kurumsal sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Yüksekova'dan Patnos'a, Baykan'dan Bismil'le, Kızıltepe'den Gercüş'e, Hasankeyf'ten Cizre'ye, Güneydoğu Anadolu Bölgesinin birçok kazasına, beldesine kitap dağıtarak sosyal sorumluluk projelerine imza attı.

"İnanıyorum ki gelecek dönemde kütüphanelerini oluşturduğumuz okullarda yetişecek gençler bu milli birliğin ve bütünlüğün gelişiminde mihenk taşı olacaklar. Bu nedenle durmadan çalışmak ve gençleri kitapla buluşturmak gerekiyor, bu bağlamda kendini bir kitap gönüllüsü olarak adlandırıyorum. Gelecek dönemde kitap dağıtmayı sürdüreceğim ve cehaletin en büyük düşmanı olarak cahilliğe karşı kütüphane eksiği bulunan tüm okullara kitap dağıtacağım. Tüm duyarlı vatandaşlarımızı bu projeye destek vermeye davet ediyorum" diyen Aslan, projelerinin devam edeceğini açıkladı.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Turizmci Hüseyin Aslan'dan Kültür Seferberliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement