Türk- Alman Kadınlar Kulübü Antalya'dan Memnun Döndü - Son Dakika
Güncel

Türk- Alman Kadınlar Kulübü Antalya'dan Memnun Döndü

Türk- Alman Kadınlar Kulübü Antalya\'dan Memnun Döndü

Kuzey Bavyera Türk- Alman Kadınlar Kulübü çıktığı Antalya gezisinden memnun döndü.

21.10.2014 18:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kuzey Bavyera Türk- Alman Kadınlar Kulübü çıktığı Antalya gezisinden memnun döndü. Başkan Gülseren Suzan Menzel, yönetim kurulu ve denetim kurulu ile Nürnberg Belediye Başkanı Ulrich Maly'nin eşinin de içinde bulunduğu Kadınlar Kulübü üyeleri, gezi sırasında kadın çalışmaları alanında incelemeler yaparak Antalyalı kadınlarla karşılıklı bilgi alışverişinde bulundu. Nürnberg ve Antalya Kardeş Şehir Dış İlişkiler Daireleri bu gezinin gerçekleşmesine katkı yaptı.

Türk- Alman Kadınlar Kulübü Başkanı Gülseren Suzan Menzel, Antalya Belediye Başkanı Menderes Türel'e bir teşekkür mektubu yazdı. Mektupta şu satırlar yer aldı:

"Ortak çalışmalar iki ülke kadın çalışmaları alanında karşılıklı bilgi alışverişi ve kardeş şehir dostluk ilkelerini pekiştirecektir. Eşinizin gezi boyunca bizlere refakat etmesi bizleri son derece memnun etmiştir. Bu nedenle birlikte seyahat ettiğimiz Nürnberg Belediye Başkanı Ulrich Maly'nin eşi Petra Maly de teşekkürlerini sunmaktadır. Yakın zamanda bizde sizleri Nürnberg'de ağırlamaktan sevinç duyacağız." - Rnberg

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Türk- Alman Kadınlar Kulübü Antalya'dan Memnun Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement