Türk Antrenör İki Avrupa Şampiyonu Çıkarıyor - Son Dakika
Spor

Türk Antrenör İki Avrupa Şampiyonu Çıkarıyor

Türk Antrenör İki Avrupa Şampiyonu Çıkarıyor

Almanya’nın Hamburg kentinde bulunan başarılı Türk işadamı Erol Ceylan’a ait olan EC Bokspromotion kulübünün Türk antrenörü ve eski milli boksör Bülent Başer, iki Avrupa Şampiyonu'nu ringe çıkarmaya hazırlanıyor.

05.04.2014 14:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Almanya'nın Hamburg kentinde bulunan başarılı Türk işadamı Erol Ceylan'a ait olan EC Bokspromotion kulübünün Türk antrenörü ve eski milli boksör Bülent Başer, iki Avrupa Şampiyonu'nu ringe çıkarmaya hazırlanıyor.

Karşılaşmalar Avrupa'nın en büyük spor kanalı olarak bilinen Eurosport tarafından 36 ülkede naklen yayınlanacak. Avrupa Şampiyonu boksör ağırsıklet Christian Hammer, kemer koruma maçına çıkmaya hazırlanırken, yarı ağırsıklet Igor Michaelkin de Avrupa Şampiyonluğu için yumruk sallayacak. Antrenmanlara Başer'in minik oğlu Aslan da katılarak, daha şimdiden dünya şampiyonlarıyla birlikte boksun içinde yoğruluyor.

"TÜRK ANTRENÖR OLARAK BİR İLKE DAHA İMZA ATMAK İSTİYORUM"

Başarılı antrenör Bülent Başer, çalışmaların çok iyi gittiğini belirterek, "11 Nisan Cuma akşamı Almanya'nın başkenti Berlin'de düzenlenecek boks galasında ringe çıkacak olan iki boksörüm de Avrupa Şampiyonluk kemeri için mücadele verecekler. Christian Hammer, dünya sıralamasında şu an 13 numara. Önümüzdeki maçın ardından top 10'a girerek, dünya şampiyonluk maçı hakkını kazanacak. Igor Michaelkin de şayet bu karşılaşmayı kazanırsa dünya şampiyonluğu maçına çıkacak. Bunun planları şimdiden tamamlandı. Bu karşılaşmalar benim için çok önemli çünkü profesyonel boksta ilk Türk antrenörü olarak ringlere çıktım. Şimdiki hedefim profesyonel bir Türk antrenör olarak ilk dünya şampiyonunu yetiştirmektir" şeklinde konuştu. - HAMBURG

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Türk Antrenör İki Avrupa Şampiyonu Çıkarıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement