Türk Asıllı Avrupa Milletvekilleri Harran'da - Son Dakika
Güncel

Türk Asıllı Avrupa Milletvekilleri Harran'da

Türk Asıllı Avrupa Milletvekilleri Harran\'da

Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz'un davetlisi olarak gelen Avrupa Parlamentosu üyesi Hüseyin Kılıç, Avrupa Hamburg eyaleti Milletvekili Nebahat Güçlü ve beraberindeki heyet Harran ilçesinde incelemelerde bulundu.

27.04.2016 16:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz'un davetlisi olarak gelen Avrupa Parlamentosu üyesi Hüseyin Kılıç, Avrupa Hamburg eyaleti Milletvekili Nebahat Güçlü ve beraberindeki heyet Harran ilçesinde incelemelerde bulundu.

Bazı ülkelerde Şanlıurfa ve birçok bölgenin farklı algılandığını ve güvenlik sorunu olduğu düşüncesini yıkmak için kente gelen parlamento üyeleri, burada önemli açıklamalarda bulundu.

Harran ilçesine gelişleri hakkında bilgi veren Avrupa Parlamento üyesi Enerji Komiseri Hüseyin Arıç, "Şanlıurfa'ya ilk gelişim değil, artık yarı Şanlıurfalı sayılırım. Çok güzel bir il, insanları çok güzel, biraz önce eşimle konuştum Danimarka'da kar yağıyormuş. Böyle olunca burada kalasım geliyor. Şanlıurfa hakikaten çok misafirperver bir ilimiz, memnuniyetle geldik. Burada arkadaşlarımız bu ön yargıyı nasıl yıkarız, Şanlıurfa ile ilgili tam bu noktada biz de Avrupa'da, Danimarka'da, Bulgaristan'da burada gördüğümüz bu atmosferi anlatacağız. Şanlıurfa'da hiçbir sorun yok çok şükür. Biz milletvekili arkadaşlarımızla birlikte bunun için çalışma yapacağız" dedi.

Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz, "Avrupa'dan Şanlıurfa'ya, Harran ilçemize bizi kırmayıp gelen heyetimize çok teşekkür ediyorum. Değişik ülkelerden parlamentodan arkadaşlar geldi. Bu bizim için birbirinden kıymetli. Ben gerçekten Harran Belediye Başkanı olarak Harranlılar adına hoş geldiniz diyorum. Misafirlere ev sahipliği yapmak, onları ağırlamak benim için bir şereftir. Misafirlerimizden tek temennimiz şu, gördüklerini olduğu gibi anlatmak. İstediğimiz kendi ülkelerinde burada olan huzuru, burada olan sükuneti dile getirmeleridir. İnşallah parlamentodan gelen arkadaşlarımızın bunda katkısı olur. Değişik ülkelerden gelecek olan misafirlerimizle daha çok turizm potansiyelini yakalamış olacağız" diyerek heyete ve basın mensuplarına teşekkür etti.

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Güncel Türk Asıllı Avrupa Milletvekilleri Harran'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement