Türk Böbrek Vakfı Yararına Defile - Son Dakika
Güncel

Türk Böbrek Vakfı Yararına Defile

Türk Böbrek Vakfı, Anneler Günü'nde vakfın diyaliz merkezlerinde tedavi gören böbrek hastası ailelerin çocuklarına verilecek eğitim yardımlarına kaynak sağlamak amacıyla defile düzenledi.

10.05.2016 13:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Böbrek Vakfı, Anneler Günü'nde vakfın diyaliz merkezlerinde tedavi gören böbrek hastası ailelerin çocuklarına verilecek eğitim yardımlarına kaynak sağlamak amacıyla defile düzenledi.

Vakıftan yapılan açıklamaya göre, "Anneler ve Çocukları" adıyla yapılan defile sanat, spor ve cemiyet hayatından ünlü anneleri çocuklarıyla podyumda buluşturdu.

Türk Böbrek Vakfı Başkanı Timur Erk ve Yönetim Kurulu Üyesi Seval Ermiş himayelerinde, Fenerbahçeli futbolcu Mehmet Topal'ın eşi Selda Topal ve Borussia Dortmund'da oynayan milli futbolcu Nuri Şahin'in eşi Tuğba Şahin'in projelendirdiği organizasyon, Shangri-La Hotel'de gerçekleştirildi.

Modacı Gülnur Güneş'in desteğiyle gerçekleştirilen defilede, anneler ve çocukları, modacının 60'lı yıllardan esinlenerek hazırladığı tasarımlarıyla sahneye çıktı.

Timur Erk, iş, sanat ve spor dünyasının önemli kadınlarının, projeye desteklerinin çok özel olduğunu, toplumsal birliktelik ve sosyal sorumluluk adına gösterdikleri özveriden büyük onur duyduğunu belirterek, "Diyaliz merkezimizde tedavi gören hastaların birçoğu erken yaşta böbrek hastası oldukları için eğitimleri maalesef yarım kalmıştır. Bu sebeple çocuklarının okumaları ve iyi bir eğitim almaları onlar için ayrıca önem taşıyor. Biz de bu konuda onlara destek olmaktan büyük mutluluk duyacağız." ifadelerini kullandı.

Organizasyon kapsamında Aylin Yılmaz, Aslı Tacir, Ayşe Kucuroğlu, Belma Canciğer, Dilek Birgen, Hülya Kanlı, Hande Acar, Şebnem Arslan, Işıl Rençber, İpek Açar, Meltem Demir, Mergim Agel, Melis Babadağ, Neslihan Demir, Pınar Güneş, Selen Görgüzel Alkan, Selvi Serttaş, Sinem Ceceli, Tuğba Şahin ve Zeynep Ilıcalı defilede yer aldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Türk Böbrek Vakfı Yararına Defile - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement