Türk Büro-Sen Başkanı Yokuş: Kaldırılan Otobüs Seferleri Nedeniyle Memurlar Mağdur Olacak - Son Dakika
Güncel

Türk Büro-Sen Başkanı Yokuş: Kaldırılan Otobüs Seferleri Nedeniyle Memurlar Mağdur Olacak

Türk Büro-Sen Başkanı Yokuş: Kaldırılan Otobüs Seferleri Nedeniyle Memurlar Mağdur Olacak

Türk Büro-Sen Genel Başkanı Fahrettin Yokuş, Sincan ve Çayyolu Metro hatlarındaki ring seferleri sebebiyle, Dumlupınar Bulvarı'ndan geçen EGO seferlerinin iptal edildiğini belirterek, "Kaldırılan otobüs seferleri nedeniyle memurlar mağdur olacak.

26.08.2014 10:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Büro-Sen Genel Başkanı Fahrettin Yokuş, Sincan ve Çayyolu Metro hatlarındaki ring seferleri sebebiyle, Dumlupınar Bulvarı'ndan geçen EGO seferlerinin iptal edildiğini belirterek, "Kaldırılan otobüs seferleri nedeniyle memurlar mağdur olacak. Ankara Büyükşehir Belediyesi bu uygulamadan vazgeçerek devlet memurlarını ve vatandaşlarımızı mağdur etmemelidir" dedi.

Yokuş yaptığı açıklamada, bölgede bulunan iş merkezleri, kamu kurumları ve hastanelere gidecek olan vatandaş ve memurların bu uygulamam sebebi ile mağdur olduğunu bildirdi.

Yokuş, Kamu Kurum ve Kuruluşlarında çalışanlara "Kamu Kart" verildiğini, ancak "Kamu Kart"ın metro ve Ankaray'da geçerli olmadığını belirterek, "Metronun ring seferlerinin uygulamaya konulması nedeni ile Dumlupınar Bulvarı'ndan geçen EGO seferlerinin iptal edilmesi ise ciddi bir mağduriyete sebep olacaktır.Dumlupınar Bulvarı'ndan geçen Ego otobüslerinin güzergahında bulunan, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, MTA, Diyanet İşleri Başkanlığı, Afet İşleri, Genel Müdürlüğü, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, Danıştay, Milli Güvenlik Kurulu Genel Sekreterliği, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, TÜİK, Karayolları Genel Müdürlüğü, Sayıştay, Ekonomi Bakanlığı, SGK, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Milli Kütüphane, Hazine Müsteşarlığı ve Atatürk Hastanesi'nde çalışan binlerce personel bu uygulama sebebiyle mağdur olacaktır" dedi.

-"KARARI TEKRAR GÖZDEN GEÇİREREK, DÜZELTMESİNİ İSTİYORUZ"-

Yokuş, kamu kurumlarında çalışan servise binemeyen personel, bu kurumlarda işleri olan vatandaşlar ya da hastaneye gitmeye çalışan vatandaşlar içinde ciddi sıkıntılar yaşatacağını vurguladı. Yokuş, "Türk Büro-Sen olarak, Ankara Büyükşehir Belediyesi, Dumlupınar Bulvarı'ndan geçen EGO seferlerini iptal etmesiyle yaşanacak mağduriyetleri engellemeli ve Büyükşehir Belediyesi bu uygulamadan vazgeçerek devlet memurlarını ve vatandaşlarımızı mağdur etmemelidir. Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin almış olduğu kararı tekrar gözden geçirerek, düzeltmesini istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Türk Büro-Sen Başkanı Yokuş: Kaldırılan Otobüs Seferleri Nedeniyle Memurlar Mağdur Olacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Counter-Strike 2 Oyuncuları Hile Kullanımından Şikayetçi
    07:09 Counter-Strike 2 Oyuncuları Hile Kullanımından Şikayetçi

    Valve, Counter-Strike 2'yi piyasaya sürdü ancak hile kullanımı hala daha büyük bir sorun olarak karşımıza çıkıyor. Oyuncular, yeni oyunla birlikte hilecilerle karşılaşmayacaklarını düşünüyordu ancak beklentiler karşılanmadı. Valve'ın Anti-Hile (VAC) sistemi bile hile tekniklerini tespit etmekte zorlanıyor. Oyuncuların tepkileri ise sürekli olarak artıyor.

  • Motosiklet sürücüsü, yaralanan kız arkadaşını bir an olsun yalnız bırakmadı
    04:23 Motosiklet sürücüsü, yaralanan kız arkadaşını bir an olsun yalnız bırakmadı

    Düzce'de ticari taksi, aynı istikamette giden motosiklete çarptı. Motosiklet sürücüsü, motosiklette yolcu konumunda bulunan yaralı kız arkadaşını ambulansa binerken bir an olsun yalnız bırakmadı. Kaza sonucunda 2 kişi yaralandı.

  • Düzce'de Ticari Taksi, Motosiklete Çarptı: Yaralı Kız Arkadaşını Yalnız Bırakmadı
    04:17 Düzce'de Ticari Taksi, Motosiklete Çarptı: Yaralı Kız Arkadaşını Yalnız Bırakmadı

    Düzce'de meydana gelen kaza sonucu ticari taksi ile motosiklet çarpıştı. Motosiklette yolcu olarak bulunan kız arkadaşı yaralanan sürücü, ambulansa binerken onu yalnız bırakmadı. Kaza sonrası yol trafiğe kapatılırken, inceleme başlatıldı.

  • Avustralya'da Kilise Saldırısı: En Az 4 Kişi Bıçaklandı
    03:34 Avustralya'da Kilise Saldırısı: En Az 4 Kişi Bıçaklandı

    Avustralya'nın Sydney kentinde bir kiliseye düzenlenen saldırıda piskopos dahil en az 4 kişi bıçaklandı. Polis, saldırganın gözaltına alındığını ve olayı bir 'terörist eylem' olarak değerlendirdiklerini açıkladı. Saldırının ardından kilisenin dışında toplanan yüzlerce kişi, saldırganın kendilerine verilmesini talep etti ve polisle çatıştı. İki polis yaralandı ve 20 polis aracı hasar gördü. Yaralıların hayati tehlikesi olmadığı bildirildi. Saldırının kişisel bir eylem olduğu belirtilirken, olaylar birbiriyle bağlantılı değil. Kilise saldırısının ardından güvenlik önlemleri alındı.

  • Şırnak'ın Uludere ilçesinde dereye düşen araçta 4 kişi hayatını kaybetti
    03:25 Şırnak'ın Uludere ilçesinde dereye düşen araçta 4 kişi hayatını kaybetti

    Uludere ilçesinde meydana gelen kazada, Ferhat Bilen'in kullandığı hafif ticari araç dereye düştü. İtfaiye ekipleri tarafından araçtan çıkarılan Abdulkerim Babat, Melek Soylu, Haşim Babat ve Sevim Demircioğlu hayatını kaybetti. Sevim Demircioğlu ise tedavi altına alındı.


Advertisement