Türk Ceo'ya, THY Kampanyası İçin Amerika'da Ödül - Son Dakika
Ekonomi

Türk Ceo'ya, THY Kampanyası İçin Amerika'da Ödül

Türk Ceo\'ya, THY Kampanyası İçin Amerika\'da Ödül

Alpaytaç PR, Amerika’da Türk Hava Yolları kampanyası ile 5. defa Endüstri Şeref Ödülü’ne layık görüldü.

20.10.2014 15:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Alpaytaç PR, Amerika'da Türk Hava Yolları kampanyası ile 5. defa Endüstri Şeref Ödülü'ne layık görüldü. Ajans, markalaşma, medya ilişkileri ve sosyal medya kampanyalarıyla ödüller aldı.

Alpaytaç Pazarlama İletişimi ve PR firması, Türk Hava Yolları (THY) için yürüttüğü başarılı çalışmalarla PR News 2014 Dijital Halkla İlişkiler Ödülleri'nin Facebook İletişimi kategorisinde şeref ödülüne hak kazandı. Alpaytaç bu ödülle beraber son üç senedir Türk Hava Yolları için Amerika'da yürüttüğü basınla iletişim, dijital ve sosyal medya kampanyalarında arka arkaya beşinci ödülünü almış oldu.

Markalaşma, basın iletişimi ve sosyal medya alanında da birçok ödül alan ve büyük başarılara imza atan Alpaytaç Firması Haziran 2013 ile Haziran 2014 tarihleri arasında THY'nin ABD Facebook sayfasının takipçilerini yüzde 338,15 arttırdı. Son üç sene içerisinde ise, Türk Hava Yolları markasına Amerika'daki gazete, televizyon, dergi ve sanal medya ortamında 1 milyar civarında editoryal görünürlük üretti. Alpaytaç, ABD'deki 6 uçuş noktası için sosyal medya kampanyalarını yürüterek, havayolunun her sene aldığı ödülleri ve başarılarını, özel indirimli tarifelerini, kapsamlı uçuş haritasını, görülmeye değer uçuş merkezi İstanbul'u ve THY'nin küresel marka elçileri Kobe Bryant ve Lionel Messi'yi öne çıkardı.

"Bu ödülleri, sürekli desteği ve işbirliğiyle bizim bunun gibi büyük başarılara imza atmamızı sağlayan, Türk Hava Yolları'nın pazarlama, kurumsal iletişim ve sosyal medya ekiplerinin değerli bireyleri ile paylaşıyoruz" diyen Alpaytaç kurucusu ve CEO'su Hüma Gruaz, "2014 Skytrax Yolcularının Seçimi Ödülü'nde, Avrupa'nın En İyi Havayolu Şirketi ünvanını bu seneki başarısıyla dördüncü kez üst üste ka-zanan, prestiji bu denli yüksek olan ve küresel ödüllere layık görülen bu muhteşem havayolunu temsil etmekten gurur duyuyoruz" açıklamasında bulundu.

Türk Havayolları Alpaytaç'la çalışmaya başladığından beri, ABD'deki 4 uçuş noktasını 6'ya çıkardı ve Nisan 2015'de ise San Francisco şehrinde 7. uçuş noktasını açmaya hazırlanıyor. Ocak 2014'ten Eylül 2014'e kadar, bir önceki senenin aynı dönemine kıyasla THY yolcu sayısında yüzde 14,3 artış sağladı. Eylül 2013 tarihindeki 239 uçuş noktası ve 233 uçak sayısında da artış göstererek, bugün bu sayıyı 265 uçak ve 260 uçuş noktasına kadar yükseltti. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Türk Ceo'ya, THY Kampanyası İçin Amerika'da Ödül - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Çavdarhisar Köylere Hizmet Götürme Birliği 2024 Yılı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi
    08:28 Çavdarhisar Köylere Hizmet Götürme Birliği 2024 Yılı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

    Çavdarhisar ilçesinde Köylere Hizmet Götürme Birliği, 2024 yılı olağan meclis toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıya Kaymakam Abdullah Gedik başkanlığında İl Genel Meclis üyeleri ve muhtarlar katıldı. Toplantıda, 2024 yılında yapılması planlanan köylerin altyapı çalışmaları hakkında bilgilendirmeler yapıldı ve köylerin diğer ihtiyaçlarının da bütçe imkanları dahilinde karşılanacağı belirtildi.

  • Şimşek: Piyasalar enflasyonun düşeceğine inanmaya başladı
    03:53 Şimşek: Piyasalar enflasyonun düşeceğine inanmaya başladı

    Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Uluslararası Finans Enstitüsü (IIF) tarafından düzenlenen Küresel Görünüm Forumu'nda yaptığı konuşmada, piyasaların ve yatırımcıların genel olarak enflasyonun düşeceği ve Orta Vadeli Program'ın (OVP) sonuç vereceğine inanmaya başladığını ifade etti. Şimşek, OVP'nin güçlü ve güvenilir bir çerçeveye sahip olduğunu belirtirken, enflasyonun düşürülmesinin öncelikli hedefleri arasında olduğunu vurguladı. Ayrıca, Türkiye'nin politika önceliklerini anlatan Şimşek, OVP'nin fiyat istikrarını sağlamayı, rekabetçiliği artırmayı ve yapısal reformları gerçekleştirmeyi amaçladığını söyledi.

  • Burdur'da 267 Proje Yürütülüyor
    00:28 Burdur'da 267 Proje Yürütülüyor

    Burdur'da gerçekleşen İl Koordinasyon Kurulu toplantısında, 2024 yılı yatırım planları ele alındı. Toplantıda, Burdur genelinde 267 projenin yürütüldüğü açıklandı.

  • Doğa Koruma Milli Parklar Bitlis Şubesi İl Müdürlüğü, kaçak keklik avlayanlara ceza verdi
    21:49 Doğa Koruma Milli Parklar Bitlis Şubesi İl Müdürlüğü, kaçak keklik avlayanlara ceza verdi

    Doğa Koruma Milli Parklar Bitlis Şubesi İl Müdürlüğü ve Hizan Sağınlı Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan yol kontrollerinde 2 şahsa toplam 34 bin 440 TL idari para cezası verildi. Yapılan operasyonda 4 adet keklik, 4 adet kafes ve 5 adet tuzak ele geçirildi. Keklikler sağlık kontrollerinin ardından doğaya salındı ve kafes ile tuzaklar imha edildi.


Advertisement