Türk Daması Şampiyonası Başladı - Son Dakika
Güncel

Türk Daması Şampiyonası Başladı

Türk Daması Şampiyonası Başladı

BURSA Büyükşehir Belediyesi, Mustafakemalpaşa Belediyesi ve Türk Daması Federasyonu'nun ortaklaşa düzenlediği 17'nci Uluslararası Türk Daması Şampiyonası, Merkez Katlı Pazar Yeri'nde düzenlenen açılış töreni ile başladı.

26.08.2016 15:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BURSA Büyükşehir Belediyesi, Mustafakemalpaşa Belediyesi ve Türk Daması Federasyonu'nun ortaklaşa düzenlediği 17'nci Uluslararası Türk Daması Şampiyonası, Merkez Katlı Pazar Yeri'nde düzenlenen açılış töreni ile başladı.

Törene Kaymakam Mustafa Masatlı, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Büyükşehir Belediye Başkanvekili Abdülkadir Karlık, TÜDAF Başkanı Kemal Demirel, siyasi parti ve sivil toplum teşkilatlarını temsilcileri ile birlikte çok sayıda dama sever katıldı.

Türk Daması Federasyonu Başkanı Kemal Demirel ise 17 yıl önce Mustafakemalpaşa'da yanan dama ateşinin tüm Türkiye'ye yayıldığını belirtti. Belediye Başkanı Sadi Kurtulan'ın Kaymakam Mustafa Masatlı ile yaptığı temsili açılış oyunuyla start alan şampiyonanın ilk günü, damacıların kıyasıya mücadelesine sahne oldu.

9 tur üzerinden yapılan yarışmalarda uluslararası satranç kurallarının uygulandığı şampiyona 3 gün sürecek ve dereceye giren damacılar, 28 Ağustos Pazar günü yapılacak final maçlarının ardından düzenlenecek törenle ödüllendirilecek.

- Mustafakemalpaşabursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Türk Daması Şampiyonası Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement