Türk Devletleri Judo Olimpiyatları'nın Ardından - Son Dakika
Güncel

Türk Devletleri Judo Olimpiyatları'nın Ardından

Abana Kaymakamı İsa Karaaslan, Türk Devletleri Judo Olimpiyatlarında üçüncü olan Abana Gençler Birliği Judo Spor Kulübü oyuncularını makamında kabul etti.

16.05.2016 18:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Abana Kaymakamı İsa Karaaslan, Türk Devletleri Judo Olimpiyatlarında üçüncü olan Abana Gençler Birliği Judo Spor Kulübü oyuncularını makamında kabul etti.

Karaaslan, 13-15 Mayıs tarihlerinde Karaman Kazım Karabekir Spor Salonu'nda düzenlenen ve 6 ülkeden 21 takımın katıldığı olimpiyatlarda Kastamonu'yu temsil eden Abanalı sporcuların aldığı başarıdan gurur duyduklarını söyledi.

Sporcuların özveriyle ve sabırla müsabakalara hazırlandığını dile getiren Karaaslan, "Hem Kastamonu hem de Abana adına önemli bir başarıya imza attınız. Emeğinizin karşılığını aldığınız 2 kupa ve madalyalarla, derecelerle taçlandırdınız. İnşallah, daha nice güzel başarılar elde edersiniz. Bizler, sizlerin daha iyi yerlere gelmesi adına her türlü desteği sunmaya hazırız." dedi.

Takım antrenörü Durukan Karabudak da minikler, yıldızlar ve ümitler kategorilerinde 680 sporcunun mücadele ettiği olimpiyatlarda Ankara'nın birinci, Lübnan'ın ikinci, Abana'nın üçüncü olduğunu anımsattı.

Sporcuların performanslarıyla gelecek vaat ettiğine dikkati çeken Karabudak, "Minikler ve yıldızlar kategorilerinde 4 tane üçüncümüz, ümitler kategorisinde 2 tane Türkiye birincimiz, 2 tane ikincimiz var. Erkekler ve bayanlar kategorisinde takım olarak Türkiye üçüncüsü olduk ve başarılarımızı 2 kupa ile taçlandırdık. İmkan verildiğinde her şey aslında çok kolay. Biz, daha nice başarılara imza atabilecek güçteyiz." diye konuştu.

Karabudak, olimpiyatlarda aldıkları derece sayesinde 12 Haziran'da Makedonya'da düzenlenecek 3. Uluslararası Judo Turnuvasına katılma hakkı elde ettiklerini, Abana'yı yurt dışındaki bir müsabakada temsil etmenin mutluluğunu yaşadıklarını sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Türk Devletleri Judo Olimpiyatları'nın Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement