Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk Açıklaması - Son Dakika
Güncel

Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk Açıklaması

Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk Açıklaması

Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, Öğretmenler Günü nedeniyle Kayseri’de düzenlenen etkinlikte yaptığı konuşmasında, "Türkiye kamu kurum ve kuruluşları kaosa doğru gidiyor" dedi.

23.11.2014 13:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, Öğretmenler Günü nedeniyle Kayseri'de düzenlenen etkinlikte yaptığı konuşmasında, "Türkiye kamu kurum ve kuruluşları kaosa doğru gidiyor" dedi.

Türk Eğitim-Sen Kayseri Şubesi'nin davetlisi olarak Kayseri'de düzenlenen etkinliğe katılan Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, "Burada eğitim ve öğretim hayatındaki sorunları tartışmak ve sohbet etmek için bulunuyoruz" dedi.

Koncuk, Türk milli eğitiminin çok ciddi bir kaosa gittiğini ileri sürerek, "Siyasetin eli maalesef okullara kadar girdi. Siyasi iktidar okullara ayrımcılığı soktu. Yıllarca bundan endişe duyuyorduk. Çalışma barışı bozulur diye ifade ediyorduk. Bugüne kadar siyaset okullarımıza kadar müdahil olmamıştı. Artık okul müdürü olabilmek için siyasi iktidara teslim olmadan bu makamlarda oturabilmek mümkün değil. Okullarda çalışma barışından bahsetmek mümkün değil" diye konuştu.

Koncuk, "Türkiye kamu kurum ve kuruluşları kaosa doğru gidiyor. Türkiye'de kamuda huzurun sağlanması mümkün değil. İktidar kamu çalışanlarının haklarını teslim etmek için kamu çalışanlarının yakasından elini çekmeli" dedi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement