Türk Eğitim Sen Şube Başkanı: Halk, Paralel Safsatasıyla Uyutuluyor - Son Dakika
Güncel

Türk Eğitim Sen Şube Başkanı: Halk, Paralel Safsatasıyla Uyutuluyor

Türk Eğitim Sen Şube Başkanı: Halk, Paralel Safsatasıyla Uyutuluyor

Türk Eğitim Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Uğur, ülkeyi yönetenlerin toplumu paralel safsataları ile hipnoz ederek uyuttuklarını öne sürdü.

18.10.2014 16:29  Güncelleme: 11:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Eğitim Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Uğur, ülkeyi yönetenlerin toplumu paralel safsataları ile hipnoz ederek var olan ekonomik ve sosyal çöküşü gizlemenin 'yeni liderliğini' yaptıklarını öne sürdü.

Türk Eğitim Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Uğur, sendika üyesi eğitimcilerin katılımıyla Gülbahçe Parkı önünde basın açıklaması yaptı. Uğur, bulduğu her kürsüde 'Paralel' diyerek adeta kendine bir oyuncak edinen ilgililerin, toplumu bu safsatalar ile hipnoz ederek var olan ekonomik ve sosyal çöküşü gizlemenin 'Yeni' liderliğini yaptığını öne sürdü. Uğur, dün 'Bitme noktasına' gelen, bugün 'Devlet kurma' noktasında olduklarını iddia eden bölücü unsur mensuplarının sözde akil adam takımı kurularak il il dolaştırılıp şımartıldıklarını öne sürerek şöyle dedi:

"Bugün ise 'daha fazlasını isteriz', Kobani'de, PKK militanları katlediliyor' bahanesi ile bir gecede toplam 212 eğitim kurumumuzu yakıp yıkarken, meslektaşlarımız şehit edilirken, geçmişten ders almayan hükümet yeniden sözde akil adamlar ile onlara göre çözüm, bize göre yıkım projesine devam kararı almışlardır. Diğer taraftan hükümet çözüm adına, barış adına af getirerek dağda bir tek terörist bırakmazken 21 Ağustos 2014 tarihinde görevden alınan 7 bin vatan sevdalısı okul müdürü için bir şey yapmamakta ve aylardır eylem yapan sesini duyurmaya çalışan eğitimcilere dönüp bakmamakta ve bu konuda ne oluyor. Bu şekil olmaz biz müdürümüzü istiyoruz diyen veli ve öğrenciye de sırt dönülmektedir."

Son dönemlerde Türkiye'nin 'Aalev sarmalı ve 'İsyan ateşi' diye anılır hale geldiğini belirten Uğur, ülkenin dört yanının yakılıp yıkıldığını, kutsal değerlerin yok edildiğini, milli değerlere benzin döküldüğünü, devletin kolluk kuvvetlerinin sindirilmeye çalışıldığını, ülkenin evlatlarının başının taşla ezilmeye çalışıldığını söyledi. Yeni Türkiye'de isyan bayrağı açıp sokağa inen bölücü terör örgütü sempatizanlarının ilk olarak kütüphaneleri ve müzeleri yakıp yıktığını söyleyen Uğur, " Diyarbakır'da Ziya Gökalp Müzesi'ni yakıp, yıkan, içindeki değerli eserleri yok edenlere iki çift laf söyleyemeyen Yeni Türkiye'nin iş bilmez mimarları hırs ve kinini Sinop'da hakkını arayan eğitimcilerden almıştır" diye konuştu.

OSMANLI GİBİ ÜLKEYİ ÇÖKTÜRECEKLER

Damat Ferit Hükümetin'in 'Nemrut Paşa Divanı' kurarak haklı olanı ezip darağacına gönderdiğini hatırlatan Uğur, hükümetin bugün aynı uygulamayı bir kez daha vatanseverlere uygulamayı reva gördüğünü, ülke genelinde görev yapan yedi bin okul müdürünü görevden alarak başta ülkemize ve eğitim camiasına "Yeni" markasıyla kin ve nefreti pompaladığını söyledi.

Osmanlı'nın başlıca çöküş nedeninin ilmiye teşkilatının diğer ifade ile eğitim sisteminin bozulması olduğunu akademisyen Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun adı gibi bildiğini ifade eden Uğur, "Osmanlı'nın çöküşüne sebep olanlar gibi AKP yöneticileri de Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin çöküşüne sebep olacak aynı yöntemlerle devleti idare etmeye çalışmaktadır" diye konuştu. - Nevşehir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Türk Eğitim Sen Şube Başkanı: Halk, Paralel Safsatasıyla Uyutuluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement