Otomatik Silahlar Eşliğinde Futbol Maçı - Son Dakika
Spor

Otomatik Silahlar Eşliğinde Futbol Maçı

Otomatik Silahlar Eşliğinde Futbol Maçı

Antalya'da Kepez-Serik maçının ardından hakemlerin sahayı çevik kuvvet eşliğinde ve silahların gölgesinde terk etmesi spor adına utanç verici bir görüntü oluşturdu.

13.03.2015 09:03  Güncelleme: 10:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk sporunda her geçen gün artan şiddet, Antalya'da da geçtiğimiz hafta fotoğraf karelerine yansıdı. Süper Amatör Lig Play-Off'unda, lider Kepez ile ikinci Serik'i karşı karşıya getiren mücadelenin sonunda spora yakışmayan görüntüler ortaya çıktı.

OTOMATİK SİLAHLAR EŞLİĞİNDE SAHAYI TERK ETTİLER

Sabah'ta yer alan habere göre; maç içinde zaman zaman hatalı kararlar verdiği gerekçesiyle iki takım taraftarlarınca da eleştirilen hakemler A. Şeref Sarı, Gökhan Barçın ve Cüneyt Çetin, çevik kuvvet korumasında ve silahların gölgesinde sahayı terk etmek durumunda kaldı.

TARAFTAR NEDEN ÖFKELİ?

Futbolcular, teknik ekipler ve yöneticiler kadar hakemlerin de hata yapabileceğinin görmezden gelindiği Türk futbolunda artan şiddet ve tahammülsüzlük amatör maçlara kadar yansımış durumda.

ANTALYA'YA YAKIŞMAYAN GÖRÜNTÜ

Burada, çevik kuvvet polisinin hakemleri koruma altına alış şekli değil, hakemlerin böyle bir önlem altında stadı terk etmesine gerek duyulmasını sağlayan nedenlerin eleştirilmesi gerektiği ifade ediliyor. Amatör bir maçta böylesine kin ve nefretin yeşil zemine yansıması, Antalya'ya da yakışan bir görüntü olmadığı şeklinde değerlendirildi.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Otomatik Silahlar Eşliğinde Futbol Maçı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement