Türk Hack Grubundan İsrail Askeri Yazılım Sitesine Darbe - Son Dakika
Dünya

Türk Hack Grubundan İsrail Askeri Yazılım Sitesine Darbe

Kamu Güvenlik Türkiye Hack Timi İsrail'in askeri yazılımlarını yapan IMI Israel Army şirketine ait siteyi hackledi.

12.09.2014 20:58  Güncelleme: 21:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uluslar arası arenada son yaptığı yaptığı çalışmalarla Türkiye'nin siber gücü dünyaya duyuran Kamu Güvenlik Türkiye Hack Timi geçtiğimiz günlerde İsrail Checkpoint Firewall (network güvenlik duvarı) sistemini çökerterek İsrail Kamu Güvenlik Bakanlığı sitesi ve sunucularına erişimi kesmişti. Bunun sonucunda milyon dolarlık zarar verildiği açıklanmıştı. Aynı grup son olarak ise İsrail'in askeri yazılımlarını yapan IMI Israel Army şirketine ait siteyi hackledi.

İÇERİKLERİ SİLDİLER

Sibergüvenlikhaberleri'nden Hasan Sinmez'in haberine göre, İsrail'in askeri yazılımlarını yapan IMI Israel Army şirketine ait imi-israel.com adlı websitesine siber saldırı yapan grup, sitenin tüm içerik sayfalarını sildi. Ayrıca sisteme giren Türk hack grubu Türk Silahlı Kuvvetleri'nin sahip olduğu bazı yazılımların İsrail sunucularında bulunduğunu tespit etti. Grup bu bilgilere dair bir video kaydı da yayınladı.

BİLGİLERİ MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI YETKİLİLERİNE VERECEKLER

İsrail sunucularından elde edilen ve kamuoyuna duyurulmayan bazı gizli bilgi ve belgeleri; Kamu Güvenlik Türkiye Hack Timi tarafından istenildiği taktirde Milli Savunma Bakanlığı yetkililerine verileceği de duyuruldu.

"MİSYONUMUZU YERİNE GETİRDİK"

Kamu Güvenlik Türk Hack grubu İsrail yazılım sitesini hackledikten sonra şu açıklamayı yaptı:

"İsrail checkpoint Sistemi'ni siber operasyonlarla bertaraf ederek, katliamlara göz yummayıp elimizden geldikçe ortaya birşey koyarak, ülkemizin, devletimizin adını lekeleyecek ve siyasal sessizliğini koruyarak halkın psikolojik iradesini kullanarak eylemlere sürükleyen İsrail Devleti'ne yapmış olduğumuz siber saldırılarla kuruluşumuzda belirlediğimiz Misyonumuzu yerine getirmiş bulunmaktayız.

Türkiye Cumhuriyeti Bölünmez Bir Bütündür ve Bütünlüğünü Koruyacaktır !

Kamu Güvenlik Türkiye Hack Timi, Türkiye Cumhuriyeti içerisinde varlığını devam ettirdiği sürece Ülkemize yapılan her çirkin iftirada, her siyasi krizde ve her mazlum katliamında tavrını sert birşekilde dile getirecektir."

Türk Hack Grubundan İsrail Askeri Yazılım Sitesine Darbe
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Dünya Türk Hack Grubundan İsrail Askeri Yazılım Sitesine Darbe - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • maneviyat: helal olsun size arkadaşlar. artık fetihler sanalda yazılımda allah yolunuzu açık etsin 3 0 Yanıtla
  • DUMAN: Helal olsun. . 3 0 Yanıtla

Advertisement