Türk Halkı Nobel'e Aday Gösterilecek - Son Dakika
Güncel

Türk Halkı Nobel'e Aday Gösterilecek

İstanbul'da bir vakıf üniversitesi darbe girişimindeki demokrasi yanlısı tutumu nedeniyle Türk halkını 2017 Nobel Barış Ödülü'ne aday göstermeye hazırlanıyor.

28.07.2016 09:47  Güncelleme: 10:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

15 Temmuz'da gerçekleşen darbe girişiminde, demokrasi ve barış adına verilen mücadele nedeniyle 2017 Nobel Barış Ödülü'ne önümüzdeki sonbaharda Türk halkı aday gösterilecek.

"TÜRK HALKI CUNTA REJİMİNİ CANI PAHASINA REDDETTİ"

İstanbul Aydın Üniversitesi'nden yapılan açıklamada, "Türk halkı, temel hak ve hürriyetlerini kesintiye uğratacak bir cuntanın kurmayı planladığı rejimi canı pahasına reddetti.

"246 VATAN EVLADI HAYATINI KAYBETTİ"

Her yaş ve sınıftan 246 vatan evladı yaşamını yitirdi. Darbe girişimi akşamı Türk halkı, demokratik seçimler neticesinde işbaşına gelmiş seçilmiş hükümete ve Cumhurbaşkanı'na yönelik silahlı saldırı niyetine sahip demokrasi düşmanlarının şiddet gösterilerine karşı bedenini çekinmeden siper ederek barışı koruyacağını bütün dünyaya gösterdi.

Türk Halkı Nobel'e Aday Gösterilecek
"TÜRK HALKI NOBEL BARIŞ ÖDÜLÜ'NE ADAY GÖSTERİLECEK"

Nobel Barış Ödülü'ne hak kazanmış birçok saygın şahsiyetin giriştikleri ve uluslararası kamuoyunun takdirine şayan bulunan bireysel mücadeleleri, Türk halkı, bizzat kendi içinden çıkan isimsiz kahramanlar yoluyla yekvücut olarak gerçekleştirdi. Bu nedenle bu destansı hareketin kahraman halkı, İstanbul Aydın Üniversitesi tarafından 2017 yılı Nobel Barış Ödülü'ne aday gösterilecektir" denildi.

Türk Halkı Nobel\'e Aday Gösterilecek
Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Güncel Türk Halkı Nobel'e Aday Gösterilecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement