Türk Harb-İş'te Olağanüstü Genel Kurul İptal Edildi - Son Dakika
Yerel

Türk Harb-İş'te Olağanüstü Genel Kurul İptal Edildi

Türk Harb-iş Sendikası Genel Merkezi, Eskişehir'de yarın yapılacak ve gergin geçmesi beklenen genel kurulu iptal ettiğini kamuoyuna duyurdu.
İnternet sitesinden yapılan açıklamada, "Eskişehir Şubemizin bir kısım delegelerince Genel...

06.12.2013 19:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Harb-iş Sendikası Genel Merkezi, Eskişehir'de yarın yapılacak ve gergin geçmesi beklenen genel kurulu iptal ettiğini kamuoyuna duyurdu.

İnternet sitesinden yapılan açıklamada, "Eskişehir Şubemizin bir kısım delegelerince Genel Merkezimize ve Eskişehir Şubemize gönderilmiş olan ihtarnamelerdeki ve devamında tekrar Genel Merkez'e gönderilmiş olan dilekçelerde belirtilen gerekçelerle Eskişehir Şubemizin olağanüstü genel kurulunun toplanması talebi üzerine, genel kurul kararı alınmıştır.

Eskişehir Şubemizin Olağanüstü Genel Kurulu'nun; Söz konusu taleplerdeki sorunların giderilebilmesi, üyelerimize daha iyi hizmet verilebilmesi, çalışma barışının sağlanabilmesi ve bununla birlikte Türk Harb-İş Sendikası tüzel kişiliğinin güçlendirilmesi amacının bir takım kişilerce saptırılarak, gerek söylemlerden, gerekse basında yer alan haberlerden de anlaşılmıştır. Eskişehir Şube Başkanı'nca kaos ortamı yaratmaya dönük çabalar içinde olunduğu tespit edilmiş, bu çabaların olağanüstü genel kurul toplantısı sırasında fiziki müdahalelere kadar varabilecek olması ve buna bağlı olarak üye ve delegelerin de zarar görme ihtimali de göz önüne alınarak, iptal edilmesine karar verildi" denildi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Türk Harb-İş'te Olağanüstü Genel Kurul İptal Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement