Türk Hava Kurumundan Teşekkür Plaketi - Son Dakika
Yerel

Türk Hava Kurumundan Teşekkür Plaketi

Türk Hava Kurumundan Teşekkür Plaketi

Türk hava Kurumu Genel Başkanı Osman Yıldırım Çanakkale’nin Lapseki ilçesi ve Umurbey ile Çardak beldesinde hizmetlerine devam eden belediye başkanlarına teşekkür plaketi gönderdi.

17.02.2014 16:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk hava Kurumu Genel Başkanı Osman Yıldırım Çanakkale'nin Lapseki ilçesi ve Umurbey ile Çardak beldesinde hizmetlerine devam eden belediye başkanlarına teşekkür plaketi gönderdi.

Lapseki Türk Hava Kurumu Yönetim Kurulu üyeleri tarafından ulaştırılan plaketler ilçe ve beldelerde 5 yıllık hizmet süresince kuruma verilen desteklere teşekkür mahiyetinde olduğu belirtildi. Türk Hava Kurumu Başkanı Yaşar Genç ve Yönetim Kurulu Üyeleri Lapseki Belediye Başkanı Gani Mehmet Ekim, Umurbey Beldesi Belediye Başkanı Ahmet Vedat Özkan ve Çardak Beldesi Belediye Başkanı Basri Ulaş'ı ziyaret ettiler. Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Lapseki THK Başkanı Yaşar Genç, "Yönetim Kurulu üyesi arkadaşlarımızla üç belediye başkanımızı da ziyaret ederek, Genel Merkezimizin teşekkür plaketlerini kendilerine iletiyorum. Beş yıl süre zarfı içerisinde üç belediye başkanımız da her konuda THK'ya destek oldular. Uyum içerisinde çalıştık. Özellikle faaliyetlerimizde, kurban bayramında belediye başkanlarımız kurban derilerinin toplanması, muhafazası, nakliyesinde yardımcı oldurlar. Çeşitli konularda da destek oldular. Biz bu durumu Genel Merkezimize ilettik. Özellikle THK Genel Başkanımız Osman Yıldırım kendilerine plaket verilerek teşekkürlerimizin iletilmesi talimatını verdi. Bizlerde belediye başkanlarımızı ziyaret ederek plaketleri veriyoruz" dedi. Lapseki Belediye Başkanı Mehmet Ekim, "Çok mutlu oldum. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu THK'nın çok büyük faydaları var. Bunları saymakla bitmez. Ülkemize de çok büyük faydaları oldu. THK üniversitesini kurdu. Ayrıca belediyemizin çeşitli etkinliklerinde THK gösterileriyle bizleri yalnız bırakmadı. Genel Başkan Osman Yıldırım'a da plaketlerinden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

THK UÇAKLARINDAN BİRİNE LAPSEKİ İSMİ KOYULACAK

Lapseki Türk Hava Kurumu Şube Başkanı Yaşar Genç yaptığı hatırlatmada "THK Genel Başkanı, tarihte uçak alınması için en büyük maddi yardımların başında Lapseki ilçesi olduğunu hatırlatarak, geçtiğimiz aylarda ilçemize gelerek bunu açıkça ifade etmişti. Genel Başkanımız o günlerdeki vefayı asla unutmayacaklarını yineledi. Biz sergilenmesi için eski uçaklardan istedik. Ellerinde olmadığı için gönderemedi. Fakat, 2015 yılına kadar üretilecek olan THK uçaklarının bir tanesinin ismi Lapseki olacak. Genel Başkanımızın sözü var. Bu ilçesinin adını gururla gökyüzünde dalgalandırılacaktır. Bizlerde yakinen işin takipçisi olacağız" dedi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Türk Hava Kurumundan Teşekkür Plaketi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement