Türk-İş Başkanı Atalay: Önceliğin Ekonomik Refah Artışı ve Gelirin Adil Dağılımı Olmalı - Son Dakika
Güncel

Türk-İş Başkanı Atalay: Önceliğin Ekonomik Refah Artışı ve Gelirin Adil Dağılımı Olmalı

Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay, cumhurbaşkanlığı seçimiyle yeni bir döneme girildiğini, bu yeni dönemde önceliğin ekonomik refah artışı ve gelirin adil dağılımı olması gerektiğini belirtti.

12.08.2014 15:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay, cumhurbaşkanlığı seçimiyle yeni bir döneme girildiğini, bu yeni dönemde önceliğin ekonomik refah artışı ve gelirin adil dağılımı olması gerektiğini belirtti.ekonomik refah artışı ve gelirin adil dağılımı olması gerektiğini belirtti.

Atalay yaptığı yazılı açıklamada, cumhurbaşkanı seçiminin büyük bir olgunluk içinde tüm yurtta barış içinde gerçekleştiğini belirterek, "Türkiye Cumhuriyeti döneminde ilk defa Cumhurbaşkanı halkın oyuyla doğrudan seçilmiş ve böylece yeni bir döneme girilmiştir" dedi.

Yapılan seçimlerde Recep Tayyip Erdoğan'ın ilk turda geçerli oyu sağlayarak 12. Cumhurbaşkanı olduğunu vurgulayan Atalay, "Cumhurbaşkanını tebrik eder, yeni görevinde başarılar dilerim. Seçimde aday olan Sayın Ekmeleddin İhsanoğlu ve Sayın Selahattin Demirtaş da sürdürdükleri seçim kampanyasıyla demokratik sürecin işlemesine büyük katkıda bulunmuşlardır" ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanlığı seçimiyle yeni bir döneme girildiğini bu yeni dönemde önceliğin, ekonomik refah artışı ve gelirin adil dağılımı olması gerektiğini belirtti. Atalay, " Özellikle sendikal örgütlenmenin önündeki engellerin kaldırılması ve her işçinin özgür bir şekilde istediği sendikaya üye olabilmesi mümkün olmalıdır. Taşeron çalıştırma biçimi ortadan kaldırılmalıdır. TÜRK-İŞ, bu doğrultuda uygulanacak politikalara gerekli katkıyı vermeye ve toplumsal uzlaşının sağlanması çabalarına devam edecektir" dedi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Türk-İş Başkanı Atalay: Önceliğin Ekonomik Refah Artışı ve Gelirin Adil Dağılımı Olmalı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement