Türk Kadınlar Birliği Ünye Şubesi'nin Faaliyetleri - Son Dakika
Yerel

Türk Kadınlar Birliği Ünye Şubesi'nin Faaliyetleri

Türk Kadınlar Birliği Ünye Şubesi\'nin Faaliyetleri

“Birleşirse Ellerimiz, Biz Bize Güç Veririz” sloganı ile yola çıkan Türk Kadınlar Birliği Ünye Şubesi üyeleri, çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

07.07.2014 13:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"Birleşirse Ellerimiz, Biz Bize Güç Veririz" sloganı ile yola çıkan Türk Kadınlar Birliği Ünye Şubesi üyeleri, çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Türk Kadınlar Birliği Ünye Şubesi, hayırsever vatandaşların yardımlarını ihtiyaç sahibi insanlara ulaştırmaya devam ediyor.Bu çerçevede Ramazan ayı içinde tesbit edilen dar gelirli ailelerin evleri ziyaret edilerek 20 paket gıda yardımı yapıldı.

Gıda yardımının yanı sıra Türk Kadınlar Birliği Ünye Şubesi üyeleri Cumhuriyet Meydanı'ndaki Ramazan etkinliklerinde stant açtı. Her akşam stantlarında üretici bir bayana yer verip ürününü tanıtma ve satma fırsatı sağlanıyor.

Dernek yöneticileri, derneğin kuruluş amaçlarından birinin de kadınlara sağlık, eğitim ve iş karşılığı ayni ve nakdi yardım yapılmasını sağlamak olduğunu, etkinliklerin Ramazan sonrasında da devam edeceğini, özellikle eğitim ve sağlık konularında kadınlara yönelik eğitimler verileceğini belirttiler. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Türk Kadınlar Birliği Ünye Şubesi'nin Faaliyetleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement