Türk Kadınları Makyajı Abartmayı Seviyor - Son Dakika
Magazin

Türk Kadınları Makyajı Abartmayı Seviyor

Rihanna ve Beyonce gibi ünlü isimlerin de kullandığı Make Up Forever markasının CEO'su Nicolas Cordier: Türk kadınları koyu renkleri ve abartılı makyajı....

17.01.2014 19:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

HAFTANIN CEO'SU

Fransız lüks tüketim grubu LVMH bünyesinde bulunan Make Up For Ever; Türkiye'de, içinde makyaj derslerinin de verildiği beş katlı binasını kısa süre önce hizmete açtı. Bu iddialı açılış için Türkiye'ye gelen markanın CEO'su Nicolas Cordier ile markayı ve makyaj dünyasını konuştuk:

Beyoğlu'nun göbeğinde beş katlı binamızla Türk müşterilerimizle buluştuğumuz için çok mutluyuz.

Bu beş katlı binanın ilk katı, diğer mağazalarımızda olduğu gibi müşterilerimizin ürünlerimize ulaşabileceği bir butik. İkinci katımızda bir makyaj okulumuz var. Bu okulu kozmetik alışverişi yapan müşterilerimiz için kurduk.

Markanın yaratıcısı Dany Sanz, her şeyden önce bir ressam ve helkeltraş. Muhteşem bir makyöz olmasının ötesinde gerçek bir sanatçı.

Markanın ürünlerinin büyük kısmı Fransa'da üretiliyor. Bazı ürünlerimiz de Avrupa'da farklı ülkelerde üretiliyor. Laboratuvarlarda kendi formüllerimizi üretiyoruz. Bu laboratuvarlar da Avrupa'da.

Türkiye'deki makyaj piyasası hakkında çok fazla bilgim yok aslına bakarsanız. Ama geçtiğimiz günlerde İstanbul'da dolaşma fırsatı buldum; çok hoş ve modayı takip eden kadınlar gördüm.

Türk kadınlarının makyajları hakkında şunu söyleyebilirim: Sanırım biraz renkleri koyu kullanmayı ve abartmayı seviyorlar. Tabii bunu makyaj tekniklerini bilmeden yapanlar da var.

Ünlüler dünyasında aklınıza gelebilecek herkes bizim ürünlerimizi kullanıyor; Beyonce de, Rihanna da... Hollywood'un tüm ünlü isimleri, makyajlarını profesyonellere yaptırıyor. ve her profesyonel makyözün makyaj çantasında bizim ürünlerimizden muhakkak vardır.

SİZE ÇOK YAKIŞIYOR MOR

İndirim döneminden gelecek sezonda kullanacağınız bir şeyler almak istiyorsanız, tercihinizi mor renkten yana yapın. Mor ve fuşya tonlarındaki her şey, gelecek sezonda çok moda olacak. Hollywood yıldızları da şimdiden bu renklerde tuvaletlerle davetlerde arz-ı endam etmeye başladı. Sarah Hydland'ın Dolce & Gabbana elbisesi ve Jessica Chastain'in Givenchy Haute Couture tuvaletleri; bu renklere büyük moda evlerinin ne derece önem verdiğinin bir göstergesi. Yıldızlar bu iddialı rengi, siyah ve metal renklerdeki aksesuvarlarla kombinliyor. Doğal bir makyaj yapan yıldızlara baktığınızda anlayacağınız gibi; bu renkler her ten rengine yakışıyor. Önemli olan, doğru ve size yakışan tonları bulabilmeniz.

EN GÜZEL İSTİRİDYE

Son dönemde tasarımları en çok dikkat çeken isim, hiç kuşkusuz Charlotte Dellal... Yaptığı ayakkabı ve çanta tasarımları Hollywood yıldızlarının ve dünya jet-set'inin gözdesi olan genç tasarımcının son çanta tasarımı dikkat çekmeyecek gibi değil. İstiridye formlu şık gece çantasının tek kötü tarafı, yaklaşık 6 bin liralık fiyat etiketi!

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Türk Kadınları Makyajı Abartmayı Seviyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement