Türk Kızılayı Fatsa Şube Başkanı Şevketoğulları Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Türk Kızılayı Fatsa Şube Başkanı Şevketoğulları Açıklaması

Türk Kızılayı Fatsa Şube Başkanı Erdi Şevketoğulları, "Kurban bereketi yıl boyu sürsün" sloganıyla düzenlenen kampanyanın bu yıl verimli geçtiğini söyledi.

08.10.2015 12:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Kızılayı Fatsa Şube Başkanı Erdi Şevketoğulları, "Kurban bereketi yıl boyu sürsün" sloganıyla düzenlenen kampanyanın bu yıl verimli geçtiğini söyledi.

Şevketoğulları, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kızılay'ın sadece kan bağışına yönelik bir kurum olmadığını belirtti.

Kızılay'ın vekaletle kestiği kurban etlerinin ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıldığını ifade eden Şevketoğulları, "Hayırsever vatandaşlarımızın Türk Kızılayı'na olan güvenlerinin ne kadar yüksek olduğunu, Kurban Bayramı'nda görmüş olduk. Bilindiği üzere vekaletle kurban kesim kampanyası kapsamında yurtiçi bağışları yurtiçinde, yurtdışı bağışları da yurtdışında İslami kurallar çerçevesinde kesildi. Etler ihtiyaç sahibi ailelerimize tam manasıyla hijyenik ve adaletli şekilde dağıtıldı" diye konuştu.

Şevketoğulları, bu kampanyayla ihtiyaç sahiplerine sadece Kurban Bayramı döneminde değil, yıl boyunca da yardımlarla ulaşmış olacaklarına dikkati çekerek, "Kurban Bayramı'nda Kızılay modelini bu yıl da titizlikle uyguladık. Zaten bu kampanyamıza ilginin yoğunluğu bizim yaptığımız hizmetin çok önemli olduğunu ve halkımızın bu konuda çok bilinçli olduğunu göstermektedir" ifadesini kullandı.

Bu yılki kurban kesim kampanyasının geçmiş yıllara oranla verimli geçtiğini anlatan Şevketoğulları, şunları kaydetti:

"Vekaleti alınan kurbanlar, kuralına uygun kesilip konservelendi. Yılın belirli zamanlarında da gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştırılan konservelerle yıl boyu kurban bereketi devam edecek. Yapılan vekaletle kurban kesim kampanyasına katılan hayırsever vatandaşlara önümüzdeki günlerde yapmış oldukları yardımlarından dolayı kesim CD'lerini, sertifika ve temsili olarak da kurban eti vereceğiz. Bununla beraber ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına ulaşarak, onlara giyim yardımında bulunduk ve bu yardımlarımız önümüzdeki günlerde okullar da devam edecek. Buradan gururlu bir şekilde söylemek gerekirse geçmiş yıllara oranla bu yıl ki kampanyamız çok verimli oldu diyebilirim."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Türk Kızılayı Fatsa Şube Başkanı Şevketoğulları Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement