Türk Kızılayı Malatya Şube Başkanı Umut Yalçın Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Türk Kızılayı Malatya Şube Başkanı Umut Yalçın Açıklaması

Türk Kızılayı Malatya Şube Başkanı Umut Yalçın Açıklaması

Türk Kızılayı Malatya Şube Başkanı Umut Yalçın, Türk Kızılayı’nın bağışçıların destekleriyle her zaman milletin yanında olduğunu belirtti.

23.08.2016 14:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Kızılayı Malatya Şube Başkanı Umut Yalçın, Türk Kızılayı'nın bağışçıların destekleriyle her zaman milletin yanında olduğunu belirtti.

Türk Kızılayı Malatya Şube Başkanı Umut Yalçın, 15 Temmuz tarihinde bir grup cuntacı asker tarafından gerçekleştirilmek istenen darbe girişiminin ardından Türk Kızılayı Malatya Şube Başkanlığı ekipleri olarak ilk andan itibaren meydanlarda, milletin yanında yer aldıklarını belirtti. Yalçın, "Bu bağlamda Türk Kızılayı Malatya Şube Başkanlığı tarafından 16 Temmuz 2016 tarihinden demokrasi nöbeti bitene kadar devam eden süreçte 11 bin adet su, 19 bin 500 adet Kızılay Maden suyu, 24 bin adet kek, 20 bin 200 kişiye çay ve kahve, 10 kilo lokum ikramı yapıldı. Bu dağıtımlar 7'den 70'e gönüllülerimiz tarafından gerçekleştirilmiş olup bu çalışmalara katılarak emeğini sunan tüm Kızılay gönüllüleri de katılım ve destekleri ile Kızılay ailemizin gülen yüzü olmuşlardır. Yine Elazığ'da Emniyet Müdürlüğünde patlatılan bombalı saldırı ardından da Güneybatı Anadolu Bölge Kan Merkezi olarak Elazığ'daki saldırıda meydana gelebilecek kan ihtiyacının giderilmesine destek olmak için Malatya'dan ekiplerimiz derhal yola çıktı, 200 ünite civarında kan derhal bölgeye sevk edildi. Kızılay Elazığ Afet Müdahale Merkezi tarafından da gerekli yerlerde ikram araçlarımız insanlarımıza ikramda bulunarak desteklerini sundu. Tüm bu çalışmalar değerli bağışçılarımızın desteği ile olmakta olup 1868 yılından bu yana milletin yanında olan Türk Kızılayı'na sunmuş oldukları katkılar sebebi ile bağışçı ve destekçilerimize şükranlarımızı sunarız" diye konuştu. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Türk Kızılayı Malatya Şube Başkanı Umut Yalçın Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement